2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043853 بازدید | 684348 پست
اولین روز از اخرین پریودت حساب کن بعدم سونو قلب بری اندازه میزنه بهت میگه دیگه یا یکی دوروز عقب جلو ...

مرسی عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@چیکا1   @barana1366   سلام عزیزم من رفتم دکتر گفت سالمه همه چیش خوبه جنسیتش مشخص نشد ...

عزیزم چه تستیه این قیمت؟ 

مگه سابقه خاصی دارین که تست خاصی تجویز کرده؟ 

همه ما میکرو کردیم قرار نیست کسی که میکرو میکنه ریسک عقب موندگی داشته باشه جنینش! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
١٢ ميليون😰😰😰چه خبره مگه😐😐😐مگه ان تي ندادي؟ 

اگه منظورت غربالگریه چرا امروز رفتم میگه غربالگری صدرصد نیست واسه شما ای وی افیا که این همه هزینه کردین باید ازمایشی بدین که ۹۸ درصد به بالا اطمینان داشته باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم چه تستیه این قیمت؟  مگه سابقه خاصی دارین که تست خاصی تجویز کرده؟  همه ما میکرو کرد ...

نه تو فامیل این مریضی نداریم دکتر گفت اگه بارداری طبیعی بود با همین غربالگری اصلا نمیگفتم بری این ازمایشو بدی میگه چون ای وی اف هستی باید ریسکش بالاتره باید انجام بدی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه تو فامیل این مریضی نداریم دکتر گفت اگه بارداری طبیعی بود با همین غربالگری اصلا نمیگفتم بری این از ...

عشقم خداروشکر که همه چی خوبه

فکر کنم یکیش سلفریه که 4 تومن حدودا اون میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه تو فامیل این مریضی نداریم دکتر گفت اگه بارداری طبیعی بود با همین غربالگری اصلا نمیگفتم بری این از ...

سلام عزیزم

همونطور که دوستان گفتن اگر مشکلی نیست برای چی میخوای خودتو اذیت کنی و از طرفی اینهمه هزینه کنی

اینجور باشه که همه ای وی افی های دنیا باید این تست هایی که میگی بدن!!!! ولی تا بحال همچین چیزی ندیده و نشنیده بودیم!!!! ازمایش تخصصی بدون توجیه و علت!!!

حتی غربالگری هایی که ریسک دارن گاهی در ازمایش بعدی بچه سالمه شما که الحمدلله غربالگری تم خوبه الهی تا اخرش همه چی خوب پیش بره و این دوران قشنگ و قسمت همه عزیزان بشه 

ممنون مهربونم   انشاءالله به زودی قسمت خودت گلم، کلی برات خوشحال شیم    

مبارک باشه مامان خوشگل ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری پسر زیباتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

والا من که سر اولی که میکرو بود فقط غربالها رو انجام دادم..... 

سر دومی که طبیعی بود فقط چون سنم بالاتر بود دکتر سلفری رو توصیه کرد که انجام دادم..... 

دیگه فکر نکنم بیشتر از سلفری نیاز باشه..... 

تستش نمیدونین چیه که هزینش 12 میلیون؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه منظورت غربالگریه چرا امروز رفتم میگه غربالگری صدرصد نیست واسه شما ای وی افیا که این همه هزینه کر ...

وا اين چه حرفيه مگه ما چه فرقي با بقيه داريم😒😒😒اصلا همچين چيزي نيست بنظرم اگر منظورش سلفري باشه نهايت ٣ تومنه نه ١٢ تومن. من دوتا بچست دكتر همچين چيزي بهم نگفته تا الان كه تو چون اي وي افي هستي با بقيه فرق داري و بايد فلان كار اضافه رو حتما انجام بدي.

خداياشكرت....❤️ 
وا اين چه حرفيه مگه ما چه فرقي با بقيه داريم😒😒😒اصلا همچين چيزي نيست بنظرم اگر منظورش سلفري باشه ن ...

اره دکتر منم چون با همسرم فامیلیم برام نوشت

ولی تو برگه سلفری که بهم داده بودن نوشته بود علت انجام سلفری یکی از گزینه‌هایی که داشت ivf بود راجع بهش که سرچم زدم نوشته بود چون لقاح آزمایشگاهیه پیشنهاد میشه اما اجبار نیست اما معمولا اصلا برای 2 قلو به بالا پیشنهاد نمیشه چون جواب درست نمیده

@چیکا1   @barana1366   سلام عزیزم من رفتم دکتر گفت سالمه همه چیش خوبه جنسیتش مشخص نشد ...

احتمالا دكترت تو ببمارستان پارس سهام داره 

ميخواد نون قرض بده

توجه نكن بابا بگو ندارم هزينه كنم

يا دكترتو عوض كن

والا همه اينجا آي وي افي ن كسي هم اين آزمايشارو نداده

دكتر عارفي هم دوسال پيش منو براي پي آرپي رحم فرستاد بيمارستان عرفان يك و خورده اي گرفتن در صورتي تو خود ابن سينا سيصد ميگرفتن

قربونت خواهر💙 هیچی دیگه رفتم سونو دادم امروز گفت ساک بارداری مشاهده شده و 6هفتته. ولی همین امروز بت ...

راستی عزیزم تمام ازمایشاتوتویه ازمایشگاه انجام دادی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
2810