2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043775 بازدید | 684338 پست
خدا کنه همین که میگی باشه... بخدا اروم و قرار ندارم.. فقط وقتی اینجام کمی اروم میشم

بسپارش بخدا عزیزم

میدونم خیلی سخته ولی تحمل کن سریال ببین سرگرم بشی کتاب بخون چون استرس واست سمه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خدا کنه همین که میگی باشه... بخدا اروم و قرار ندارم.. فقط وقتی اینجام کمی اروم میشم

تو زحمتاتو کشیدی و همچنان داری میکشی و قطعا لایق مادر شدنی عزیزم

آروم باش و به خدا توکل کن مطمئن باش که هر چیزی برات درنظر گرفته باشه خیری توش هست که ماها ازش بیخبریم 

از خودت خبر بده،انشالله که دست پر برمیگردی از سونو مجدد عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت خواهر💙 هیچی دیگه رفتم سونو دادم امروز گفت ساک بارداری مشاهده شده و 6هفتته. ولی همین امروز بت ...

عزیزمممممم واقعا    خداروشکر، چقدر خوشحال شدم برات گلم، انشاءالله خدا خودش مراقبش هست، قلب کوچولوشم چند روز دیگه برات می تپه انشاءالله تا 120 سال  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

پونه جان ی دکترخوب توشهرتون برو ببین اون چی میگه بالاخره نظرماما بامتخصص فرق داره مامادیگه اینقدرعلمش بالا نیست که عزیزم

سلامت باشی عزیزم   انشاءالله به زودی خبر بارداری خودت و بقیه منتظرا رو بشنوم و براتون ذوق کنم ...

قربوووونت برم عزیزم. ان شاالله ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم انشااللله همه نی نی ها به سلامتی دنیا بیان  نمیدونم احتمالا بزارم هفته دیگه برم&nbs ...

آره اینجوری بهتره انشاءالله قلبشم اون موقع دیگه تشکیل شده و تا 120 سال برات می تپه  منم این هفته که میرم چون ترس هماتومو دارم با توجه به سابقه بارداری قبلی، و کمر درد و لگن درد شدید و گاهی لکه بینی، وگرنه میزاشتم هفته دیگه که برای ساک و قلب یبار برم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام نیلوجون💙ممنونم که حالمو پرسیدی.. راستش هنو پادرهوام. امروز بتام 400تا افت کرد نسبت به پنجشنبه. ...

واااااای عزیزززم. دیروز کلی گریه کردم همش دعا می کردم معجزه ای بشه  . به نظرم خود همین دیده شدن ساک نشونه خوبیه. داروهاتو کاش ادامه بدی . امکان نداره دوقلو باشه و افت بتا بخاطر از دست رفتن ی قل باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پونه جان ی دکترخوب توشهرتون برو ببین اون چی میگه بالاخره نظرماما بامتخصص فرق داره مامادیگه اینقدرعلم ...

اره عزیزم. اتفاقا همسرم هم همین نظر رو داره. حالا منتظرم تا فردا بشه. ولی خب افت بتا چی میگه..

توکل بر خودش💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
واااااای عزیزززم. دیروز کلی گریه کردم همش دعا می کردم معجزه ای بشه   . به نظرم خود همین دیده ش ...

قربون دل پاکت آلاجونم💙 کاشکی همین که میگی باشه

نمیدونم والا... اگه احیانا سقط شده باشه سونوگراف باید متوجه بشه یا نه؟ راستش من اصلا ازین چیزا سردر ...

ان شاالله ان شاالله. من از همین الان شروع کردم به ادا کردم نذرم که برا دو تا شهیدی که دست خالی ازشون برا دیگران برنگشتم. ان شاالله خدا عنایت کنه و با خبر خوش قطعی بترکونی اینجارو پونه جون.

ان شاالله ان شاالله. من از همین الان شروع کردم به ادا کردم نذرم که برا دو تا شهیدی که دست خالی ازشون ...

ممنونم ازت که اینقدر لطف داری💙

الهی بحق فاطمه زهرا و به حق دل پاکت خودت حاجت روا بشی به زودی زود... الهی آمین

2810