2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043867 بازدید | 684348 پست
فعلا این ماه استراحت کردم و دارو نخوردم عزیزم اما خودم روز ۱۳ رفتم سونو آندومترم خیلی نازک بود حالا ...

ان شالله عزیزم پیاده روی و لوبیا سبز بخور بزار بدنت بعد کورتاژ زودتر خودشو بازسازی کنه. ان شالله بزودی با جواب مثبت بیای دلم همیشه پیشته خیلی صبوری 

خدایا شکرت
خیلی خیلی تبریک میگم بهت مامان خانم💙 الهی یه بارداری بی دغدغه و شیرین داشته باشی

ممنون پونه عزیزم   گلم چکار کردی شما؟ دیروز خیلی تو فکرت بودم عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم.. ممنونم.. چقد خوب که شماها هستید💙

کدوم مرکز بودی با یه دکتر صحبت کن بنظرم داروهاتو ادامه بده چون ۳ تا انتقال دادی ممکنه یکیشون یا دو تاشون سقط شده باشه یکی مونده باشه

خدایا شکرت
اي جاااانم مباركا باشه، خدارو هزاران مرتبه شكر😍 به روزاي پر استرس خوش اومدي😅🌷🌷

سلامت باشی گلم، ممنون مهربونم  آره واقعا  

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شالله  ۹ ماه بعد بسلامتی زایمان کنی 😍😍

ممنون عزیزم  انشاءالله به زودی قسمت خودت مهربون    

عزیزم ممنونم، انشاءالله به زودی زود قسمت خودت دوست گلم    

سلام تبسم جان شما حالت خوب شد بعد پانکچری

من امروز 8روزم گذشت هنوز زیر دلم درد دارم مخصوصا موقع دسشویی. لباسمم بو میگره زود انگار عفونت کردم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

مبارکت باشه ایشالا که به سلامتی بغل نه بغلشون بگیری😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون پونه عزیزم     گلم چکار کردی شما؟ دیروز خیلی تو فکرت بودم عزیزم

قربونت خواهر💙 هیچی دیگه رفتم سونو دادم امروز گفت ساک بارداری مشاهده شده و 6هفتته. ولی همین امروز بتای مجددم 400 یا 500 تا افت داشت. دیگه مرکز گفت اینا همخونی نداره انگار. حالا داروهاتو ادامه بده تا ده روز دیگه سونو مجدد.. کارم شده یسره منتظر بودن و تشویش.

چه میدونم عزیزم پناه برخدا.. انشالا که از بارداریت نهایت لذت رو ببری ؛ بدون کوچکترین نگرانی؛ چون شما لایقشی💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام نیلوجون💙ممنونم که حالمو پرسیدی.. راستش هنو پادرهوام. امروز بتام 400تا افت کرد نسبت به پنجشنبه. ...

عزیزم بتا تا یه حدی که برسه بعد افت میکنه اینجوری نیست تا اخر بارداری بره بالا 

فکر کنم از ده هفته افت میکنه

بعد هم میگن بتا به 6000 که برسه دیگه قابل استناد نیست واسه سلامت بارداری 

سونو مهم هست از پنج هفته به بعد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
کدوم مرکز بودی با یه دکتر صحبت کن بنظرم داروهاتو ادامه بده چون ۳ تا انتقال دادی ممکنه یکیشون یا دو ت ...

من کلینیک مریم ساری انتقال دادم. و فقط میشه با ماما در تماس بود. البته بنظر ماماهای بسیار باتجربه ای هستن. ولی خب چون با دوتاشون حرف زدم جفتشون نظر واحد نداشتن. یکی میگفت قطع کن داروهاتو اون یکی میگفت فعلا تا ده روز اینده ادامه بده

عزیزم بتا تا یه حدی که برسه بعد افت میکنه اینجوری نیست تا اخر بارداری بره بالا  فکر کنم از ده ...

خدا کنه همین که میگی باشه... بخدا اروم و قرار ندارم.. فقط وقتی اینجام کمی اروم میشم

ان شالله عزیزم پیاده روی و لوبیا سبز بخور بزار بدنت بعد کورتاژ زودتر خودشو بازسازی کنه. ان شالله بزو ...

آخ شوره جان خنده مم میگیره دوستم تو یه سال دو بار سقط کرد پسر میخواد اقدامه واسه بعدی

من تقریبا داره میشه ۸ ماه که کورتاژ شدم اما هنوز درگیرم 

همه چیزمون یه مدل خاصیه😂😂😂

توکل به خدا 

مطمئنم به زودی خودتم مامان میشی عزیزم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم هیچ علائمی ندارم گلم، نگران نباش عزیزم، خدا خودش حافظشون هست گلم، یادمه بارداری قبلی از هفته 8 د ...

مرسی عزیزم انشااللله همه نی نی ها به سلامتی دنیا بیان 

نمیدونم احتمالا بزارم هفته دیگه برم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
2810