2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043816 بازدید | 684348 پست
دخترم سر خود برنداری ال دی بخوریا میزنی سیستمتو بهم میریزی .استرادیول بهت دادن؟

ن هنوز قراره پری بشم برم تازه وضعیت رحممو نگاه کنن اگ خوب بود ۱۶ روز استرادیول بندازم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن هنوز قراره پری بشم برم تازه وضعیت رحممو نگاه کنن اگ خوب بود ۱۶ روز استرادیول بندازم

ببین ال دی هورمونیه بدون نظر دکترت تو سیکل اصلا نخورنهایت 1ماه انتقالتو بنداز عقب

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
یکی دیروز زدم یکی هم امروز، تو ی دقیقه هاله افتاد، شما مثبت بودید؟ 

آره عزیزم.1بی بی ممکنه اشتباه باشه اما2تا نه صبر کن 2 3 روز دوباره بزن حتما پررنگ میشه  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ديدي نزدم😂 اصلا فايده نداشت حرف زدن

اخر نزدی؟ پس چیکار کردی؟ از دست تو، مامان شدیا شهامتتو زیاد کن دیگه 😁😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
یعمی اگه کسی درد پریودی هاش شدید باشه ممکنه داشته باشه؟ می خوام علائمش رو بدونم چیه

نه عزیزم هر درد پریودی نشانه آندومتریوز نیست شاید کیست ساده باشه…حتی با سونو هم تشخیصش سخته من ام آر آی هم انجام دادم که مطمئن بشم

اخر نزدی؟ پس چیکار کردی؟ از دست تو، مامان شدیا شهامتتو زیاد کن دیگه 😁😁

نه نزدم، نميتونم اصلا. هيچ كاري نكردم خوابيدم😂 حالا عصر همسرم خودشو ميرسونه براي زدن عضلاني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مبارکه عزیزم راستیه پررنگتره ها، اون برای امروزه؟؟ 

اره مال امروزه نمیدونم شاید تو عکس اینجور نشون میده، اصن نمیدونم گیجم بخدا، تمیدونم خوشحال باشم، تجربم میگه خوشحال نباشم، همین جا دفعه قبل چقد تبریک بهم گفتن، وای چقد خورد تو ذوقم ازمایشم دیدم، توکل به خدا بازم

نه نزدم، نميتونم اصلا. هيچ كاري نكردم خوابيدم😂 حالا عصر همسرم خودشو ميرسونه براي زدن عضلاني

اشکال نداره فدای سرت استرسش بیشتر برات بده آب زیاد بخور حالا که نزدی 

کار بسیار خوبی کردی خوابیدی😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2810