2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684353 پست
انوکسا دارم اینم باید قطع شه؟ دکترم رفته خارج، منشیشم به همراهش زنگ می زنم جواب نمیده.

انوکسا رو نباید قطع کنی، چون منم خونریزی دارم گفتن اسپیرین قطع بشه، انوکسا رو ادامه بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی  میگم اندومتریوز با سونو واژینال مشخص میشه؟

عزیزم برا من تو سونو های واژینال معمولی مشخص نشده بود..... 

سونوی آندومتریوزم نداشتم برا تشخیص با معاینه دکترم تشخیص داد و عمل تجویز شد.... 

ممکن بود تو سونوی تخصصی آندومتریوز مشخص بشه..... 

شایدم نمیشد..... 

برا من لگن درگیر بود..... 

و جیزی نمونده بود به روده هام برسه شکر خدا زودتر درمان شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون واقعا شده کسی بدون علامت مثبت بشه؟  آخه بدون هیچ علامتی که نمیشه 🥺

عزیزم من خودم بدون علامت بودم..... 

یعنی هفته اول عنواع دردها و داشتم که قطعا ربطی به + شدن نداشت..... 

اما هفته دوم دریغ از سر سوزنی علامت..... 

جوری که اگه پروسه انتقالم رو بخونین دو سه روز مونده به آزمایش دیگه کلا قاط زده بودم..... 

با اینکه خیلی سعی کرده بودم تو دوران انتقال بیخیال باشم اما دو سه روز قبل آز به شدت قاطی کرده بودم..... 

پس شک نکن عزیزم خیلیا بدون علامت + شدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من یبار حامله شدم دوقلوهامو بخاطر کرونا از دست دادم سه ماه بعداز سقط سه تا انتقال دادن دا نگرفت  ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

انشالله به زودی خدا بهترینارو پیش روت بذاره..... 

عزیزم والا من خودم ۵-۶ ماه قبل آخرین انتقالم که + شد پیلاتس کار می‌کردم..... 

هم تو روحیم هم بدنم تاثیر + داشت..... 

خونرسانی با لگن و تخمدان‌ها و رحمم بهتر میکنه..... 

ای وای. پس باید بگردم ی دکتر خوب اینجا پیدا کنم

ترجیحا تو زمینه آندومتریوز کار کرده باشه..... 

من سالها تبریز درد پریود کشیدم اما دریغ از یه دکتر که بگه علتش اینه..... 

یعنی تقریبا میتونم بگم 15-20 سال هر ماه 4-5 روزش رو مردم و زنده شدم..... 

به نظرم سعی کن اونجا به دکتر مرتبط پیدا کنی اما نشد حتما یه برنامه تو آینده بذار بیایی کلینیک آندومتریوز ابن سینای تهران..... 

الهی . حالا وضع ما دقیقا برعکس بود. مامانم هیییچ وقت درد نداشت. بعد من میمردم و زنده میشدم مامانم تا ...

وای این که خیلیا فکر میکردن خودمونو لوس میکنیم دردمون رو صد چندان می‌کرد..... 

من بعضا خودمم باور میکردم میگفتم نکنه واقعا من بزرگش میکنم..... 

اما من از شدت درد آنقدر بالا می‌آوردم فشارم افت می‌کرد...... 

سرم لازم میشدم..... 

قبل ازدواج همش دکترا میگفتن بعد ازدواج خوب میشه..... 

بعد ازدواجم هی میگفتن بعد زایمان و..... 

خلاصه شانس آوردم بالاخره دنبالش رو گرفتم و حل شد..... 

انشالله برا شمام حل میشه..... 

بچه ها من رفتم دستشویی، دستمال کشیدم دیدم دستمال خونیه، خیلی ناراحتم چکار کنم؟ کمرمم درد می کنه، تاز ...

عزیزم خودت رو نباز..... 

خیلیا خونریزی و لک بینی داشتن ولی + هم شدن..... 

من خودم روز 11-12 به ام بینی افتادم..... 

بعد یه شیاف اضافه کرد دکترم به مرور قطع شد..... 

البته مجدد بعد سونوی قلب رسما به خونریزی افتادم اما شکر خدا اونم به خیر گذشت..... 

منظورم اینه با دکترت اطلاع بده احتمالا دز پروژسترون رو بیشتر کنه..... 

چکار کنم نیلو جون؟ یعنی باز هماتومه، لعنت به هماتوم    خیلی ناراحتم

عزیزم اگه هماتوم داشتی که احتمالش برات بیشتر بود..... 

منم هماتوم داشتم..... 

اما به خیرذشت اصلا خودت رو نباز..... 

استراحت مطلق باش با دکترت در تماس باش..... 

من روزی ۳۶ واحد سینال میزنم.اول درجه رو میزنم ۳۶ بعد سوزن رو وصل کنم اشتباهه؟یا اول سوزنو وصل کنم بع ...

عزیزم دز داروهای هر کسی بر اساس شرایط شه دکترت حتما لحاظ شده..... 

سونو ها هم برا همینن که رفلکس بدنت و تخمدانات رو چک کنن..... 

امروز روز نهم انتقالمه اگه روز اول رو هم حساب کنی الان رفتم بی بی زدم

عزیزم منم هاله دیدم..... 

اما چرا روز نه بی بی میزنین عزیزم؟ 

الکی به خودتون استرس ندین..... 

همون روز آز برین آز بدین..... 

برای انتقال موفق لازمه چه کارهایی کنیم دم نوش رازیانه خوبه؟ طبع من سرده و تره

عزیزم من توصیه نمیکنم که داروهای گیاهی و غیر گیاهی رو قاطی کنین..... 

برای اصلاح طبعتم رو تغذیت کار کن..... 

یعنی تغذیه عادیت البته بار چیزای با طبع گرم و خشک بیشتر باشه البته اگه طبعت رو درست میدونی.... 

من خودم چون طبعم سرد بود کلا از یه سال قبل آخرین انتقالم فقط گرمی خوردم مرغ و ماهی هم بامصلحاتش گرم کردم..... 

حتی بعد انتقالم گرمی خوردم تا ماه سوم بارداری..... 

به به مرور حس کردم طبعم داره به سمت گرمی میره دیگه از اون با بعد با حفظ تعادل پیش رفتم..... 

یعنی خلاصش اینه از کسی تقلید نکن خودت منیج کن رژیمت رو.. 

2810