2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست
اهان ممنونم گلم. من هیچ کدوم اینارو نداشتم تا حالا    

برا من متاسفانه با آز هم مشخص نشده بود..... 

نهایتا خانوم دکتر پادمهر با معاینه دقیقش و لمس ندولهای کف لگن تشخیص دادن..... 

بعدشم که عمل و شکر خدا رفع شد..... 

یعنی ممکنه تست منفی کاذب هم باشه..... 

بخوایی خیالت راحت بشه حتما زیر نظر کسی که تو زمینه آندومتریوز تخصص داره بررسی بشی خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمی دونم عزیزم یه خانومی بود تو رویان دیدم میگفت هیچ دردی ندارم موقع پریود ولی اندومتروز داشت فکر نک ...

عه چه جالب.ممنون جواب دادی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم اخه میترسم دوناه بعد گفتن انتقال میدن عفونت برای رحم خطرناکه

عزیزم نمیگم حل نشه حتما با دکترت مطرح کن..... 

اما الکی خودتو نگران نکن..... 

من حتی موقع انتقال عفونت داشتم یعنی از روز انتقال پماد واژینال مجبور شدم استفاده کنم ولی شکر خدا + شدم.... 

الان فرشتم برا خودش خانومی شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربوووونت برم عزیزم. همه ی شما اینجا جای خواهر نداشتمین   . ی جوری اینجا همه مون به هم وصل شدی ...

دقیقا قشنگی اینجا به اینه که همه بی ریا کنار هم هستن و هوای همو دارن.... 

عزیزم من آندومتریوز داشتم تو سونو ها هیچی مشخص نبود یعنی لااقل تو سونو های معمولی.....  من هر ...

سلام عزیزم خوبی 

میگم اندومتریوز با سونو واژینال مشخص میشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدارو شکر . منم خییییلی اوضاعم داغون میشد. گاهی یمشمردم روزی 7-8 تا مسکن میخوردم تازه بعد 3-4 ساعت ت ...

فكر نميكنم ديگه اگر چيزي باشه بايد بالاخره يجا نشون بده خودشو منم چندبار سونو و يبار عكس رنگي انجام دادم مشكلي نبود. من از مامانم به ارث بردم فكر كنم اونم مثل من بود طفلي😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم نمیگم حل نشه حتما با دکترت مطرح کن.....  اما الکی خودتو نگران نکن.....  من حتی موق ...

من یبار حامله شدم دوقلوهامو بخاطر کرونا از دست دادم سه ماه بعداز سقط سه تا انتقال دادن دا نگرفت 

موندم این سری که پانکچر شدم 

میشه بگید چیکار کنیم مثبت بشه چی بخوریم چه ورزشی خوبه . اینا

اره عزیزم. بفاصله دوروز بتا از 3500 شد 3950😥 بهم گفتن داروهاتو قطع کن بیا بهت قرص بدیم برا دفع. ول ...

کلی نوشتمو پاک کردم با چشای خیس اشک. با تموم وجودم ارزوی بهترین اتفاقو دارم برات عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم خیلی دلم میخواست برم یزد. ولی واقعا سخته. دوری راه اینکه تنهام و مرخصی برا همسر سخته و...

عزیز دلمممم..راه دور خیلییی سخت و اذیت کننده اس..ب نظر من همو.ن تهران کارها تو انجام بده..من ماه پیش واقعا اذیت شدم..حالا بازم غصه دارم ک ماه دیگه باید برم🙆 اینهمه مسیر و خستگی رفت و برگشت و هزینه هاا..آخرم منفی😂😆😅

تو چ مرحله ای هستی عزیزم ؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من یبار حامله شدم دوقلوهامو بخاطر کرونا از دست دادم سه ماه بعداز سقط سه تا انتقال دادن دا نگرفت  ...

عزيزم متاسفم😞چند هفته از دست دادي؟ اميدوارم به زودي زود جاشون سبز بشه عزيزم❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم از نظر آندومتریوز بررسی شدی؟  اگه تهرانی حتما یه سر کلینیک آندومتریوز این سینا برو....&n ...

نه عزیزم. قبلا که اصلا نشنیده بودم اسمشو که از دکترایی ک میرفتم بپرسم. فقط همه بعد سونو میگفتن مشکلی نیست و طبیعیه و... 

نه آناجون من تبریزم. این دفعه مرکز رفتنی حتما میگم به دکتر بررسی کنه

عزیزم من آندومتریوز داشتم تو سونو ها هیچی مشخص نبود یعنی لااقل تو سونو های معمولی.....  من هر ...

منم تا حالا داپلر نرفتم یا اون آزمایشی که بچه ها گفتن اینجا. توکل به خدا حتما میگم بررسی کنه دکتر . 

برا من متاسفانه با آز هم مشخص نشده بود.....  نهایتا خانوم دکتر پادمهر با معاینه دقیقش و لمس ند ...

ای وای. پس باید بگردم ی دکتر خوب اینجا پیدا کنم

2810