2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044538 بازدید | 684394 پست
آها ممنون عزیزم لطفا برام دعا کنید تستم مثبت شع روز هفتمم لک قرمز روشن و صورتی دیدم نشونه چیه

انشاالله مثبتی عزیزم 

لک دیدن علتهای زیادی میتونه داشته باشه مخصوصا بین ما ای وی اف ای ها خیلی شایع هست اما خوشبینانه ترینش میتونه این باشه که لک لانه گزینی هست و نی نی داره تو دلت جاشو محکم میکنه ایشاالله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم بگو میگم خونوادم اذیتم میکنن ک گوشی دستم میگیرم  واقعا گوشی مضره؟

والا دیگه تو این زمونه همه گوشی به دستن میخواست چیزی بشه الان باید نسل بشر منقرض شده بود 😬

آزمایش و بیبی چک هم بیخودی زود نده بزار سر وقتش بالاخره که باید تا روز ۱۴دارو مصرف کنی

نه عزيزم پريود نشيد كه نچرال نميشه انتقال داد تازه خيلي از دكترها دارو براي خاموشي تخمدان و يائسگي م ...

عزیزم پس به نطرت الان سیکل من چجوری میشه؟۱۴ پریود ک برم چجور دارو برام شروع میکنه و چه دارویی میده به نظرتون؟

اخه دیروز هم که رفتم ۱۵ سیکلم بود که پس چرا دارو نداد؟گفت ماه دیگه ال دی نخور بیا

اگر تجربه ای دارید ممنون میشم بگید

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بله عزیزم بگو میگم خونوادم اذیتم میکنن ک گوشی دستم میگیرم  واقعا گوشی مضره؟

من انوکسا دارم که همون نوعی از هپارینه

ببین اول یه کیسه یخ کوچیک میزارم رو جایی که میخوام آمپول بزم گوشتم که کمی سرد شد الکل میزنمو و آمپول رو آروم میزنم وقتی تزریق تموم شد ۵ ثانیه نگه دار تا مواد کامل بره تو بدن بعد آروم دربیار  چون دارو خودش زیر پوست بره کبود میکنه

قبل تزریق هم اگر مواد بیاد نوک سوزن با پنبه الکلی پاک کن بعد سریع بزن اینجوری اصلا کبود نمیشی 

من انوکسا دارم که همون نوعی از هپارینه ببین اول یه کیسه یخ کوچیک میزارم رو جایی که میخوام آمپول بزم ...

شما اچ ام جی رو هم خودتون میزنید دور ناف؟

من از امپول می ترسم تا برسه به اینکه خودم تزریق کنم

شما اچ ام جی رو هم خودتون میزنید دور ناف؟ من از امپول می ترسم تا برسه به اینکه خودم تزریق کنم

نه والا همین پروسه هم میگم همسرم میزنه من چشمام بسته 😬 منم دلشو ندارم به خودم بزنم

ولی پروژسترون میرم بیرون یه پرستار هست خیلی خوب میزنه اصلا انگار نه انگار بجز اون هرکی میزنه داغون میشم

مرسی گلم  مبارک باشع خداروشکر که شما هم باردار شدید😍

ممنون عزیزم  انشاءالله به زودی انتقال بدی و صاحب یه فرزند سالم و صالح شی گلم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه والا همین پروسه هم میگم همسرم میزنه من چشمام بسته 😬 منم دلشو ندارم به خودم بزنم ولی پروژست ...

همسرم هیچ وقت خونه نیست که بخواد بزنه 🙁

با الان مشکلی ندارن

نهایت میرم درمانگاه برام میزنن موندم سه چهار روز بعد انتقال چی کار کنم بیرون که نمی تونم برم

باید یکی بیاد خونه بزنه که اونم هزینه اش خیلی بالاست

https://s4.uupload.ir/files/img_20210630_054554_blce.jpg

اییییی جاااان مبااارکااا باشهههه عزیز دلم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍خداروشکررر..الهییی بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی یا نی نیها رو صحیح و سااالم بغل بگیری🤗🤗🤗🤗❤❤

التماس دعا عزیزم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اییییی جاااان مبااارکااا باشهههه عزیز دلم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍خداروشکررر..الهییی بارداری خوب و راحتی د ...

مرسی مهربون  انشاءالله قسمت خودت با یه بتای عالی عزیزم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست