2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
https://s4.uupload.ir/files/img_20210630_054554_blce.jpg

مباركاااا باشه عزيييزم😍 خدارو هزار مرتبه شكر كه نتيجه گرفتي عزيزم، ان شاالله بارداري بدون استرسي داشته باشي🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فرزی جون از چند وقت قبل برای هیستروسکوپی وقت گرفتی ؟یادت هست روز چندم سیکلت بود ؟

عزیزم روز اول پریودت باید تماس بگیری که برای سه چهار روز بعد از پریود بهت وقت بدن.. 

اتاق عمل پانکچر، طبقه دوم میشه درسته؟ باید اتاق عمل طبقه ی سوم زنگ بزنی فکر کنم اسمش اتاق عمل لاپاروسکوپی میشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم روز اول پریودت باید تماس بگیری که برای سه چهار روز بعد از پریود بهت وقت بدن..   اتا ...

مرسی گلم یعنی نیازی نیست که خود ماما هماهنگ کنه .باید نامه داشته باشیم درسته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانما ببخشید کسایی که به طور طبیعی اصلا پریود نمیشن  در واقع یائسه هستن ایا دکتر به طور س ...

نه عزيزم پريود نشيد كه نچرال نميشه انتقال داد تازه خيلي از دكترها دارو براي خاموشي تخمدان و يائسگي موقت ميدن قبل انتقال و به نفع انتقال هست پريود نشدن 

من خودم زولادكس زده بودم و بدون پريود شدن انتقال دادم 

من برای پانکچر بعدی چه تقویتی هایی خوبه به دکترم پیشنهاد بدم؟دفعه قبل فرتیل اید ورویال ژل خوردم.

ليست مكمل هاي كيفيت تخمك: 

پودر اينوفوليك يا  myo inositol  روزي ٤ گرم (٢ گرم صبح و ٢ گرم شب ) 

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي 1000 ميلي گرم ، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

سلام به همه دوستای خوبم.خیلی وقته نیومدم تاپیک ، دلم براتون تنگ شده بود.امیدوارم همه اون عزیزانی که منتظرمادر شدن بودن ، طعم شیرینش رو چشیده باشن و برای من که هنوز منتظرم دعا کنن.

بچه ها اینجا کسی بوده مثل من هماتوم داشته و لکه بینیش قطع نشده باشه و بارداریش بخیر گذشته باشه؟! وا ...

سلام عزیزم . من بودم🤚

آسپرین و انوکسا داری ؟ برای من این دوتا رو قطع کردن تا هفته ۱۱ لکه بینی و خوتریزی داشتم . هماتومم هم تا هفته ۱۶ بود 

مرسی عزیزم  من اخه فک میکردم این ماه انتقال دارم کلی مکمل و دارو خوردم ولی بهم گفتن پنجم پریودم ...

فدات، فکر می کنم این ال دی رو بعضی از دکترا میگن مصرف کنید که کیستی چیزی نداشته باشی، یا اگه داشته باشی رفعش می کنه و رحم برای انتقال تمیز میشه، دکتر من نظرش این بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره گلم نگران نباش، مطلق هم استراحت نکن خیلی بده، اثری هم نداره  حتما هر یک ساعت پاشو چرخ بزن ...

اخه بلند که میشم لکه بینیم بیشتر میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مباركاااا باشه عزيييزم😍 خدارو هزار مرتبه شكر كه نتيجه گرفتي عزيزم، ان شاالله بارداري بدون استرسي دا ...

ممنون مهربون  خدا تو دلیتو برات حفظ کنه    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم . من بودم🤚 آسپرین و انوکسا داری ؟ برای من این دوتا رو قطع کردن تا هفته ۱۱ لکه بینی و خو ...

من مشکل انعقادی دارم نمیتونم انوکسا رو قطع کنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚