2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
قربونت برم . نه من اصلا اعتقادی به این چیزای گیاهی ندارم . پناه بر خدا امیدوارم تا شنبه خوب شم وگرنه ...

توکل به خدا ان شاء الله خوب بشی 

ولی اگر نیاز شد اتفاقا بهتره بستری بشی، دقیق تر بررسی میکنن

بچه ها اینجا کسی بوده مثل من هماتوم داشته و لکه بینیش قطع نشده باشه و بارداریش بخیر گذشته باشه؟! وا ...

آره گلم نگران نباش، مطلق هم استراحت نکن خیلی بده، اثری هم نداره 

حتما هر یک ساعت پاشو چرخ بزن تو خونه دوباره بخواب، اینو خیلی جدی میگم دائم خواب باشی خیلی خطر داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما ببخشید کسایی که به طور طبیعی اصلا پریود نمیشن  در واقع یائسه هستن ایا دکتر به طور س ...

سلام عزیزم چرا استرس آخه؟؟؟؟ وقتی تحت نظر دکتر متخصص هستی خیالت راحت گلم

نه سیکل شما بعیده نچرال باشه، 14 سیکل که بری حتما بهت دارو میده، اعتماد کن بهش هر چی گفت دقیق انجام بده

چیکا چند هفته سونو قلب رفتی تا انتی بازم رفتی یا نه دیگه نرفتی؟

عزيزم من ٣ هفته و ٦ روز يعني ١٣ انتقالم سونو ساك رفتم دو هفته بعدش سونو قلب رفتم ٨ هفته و ١ روز بخاطر اون يكي قل كه احتمال سقط داشت دوباره بيرون سونو رفتم بعدش ١٠ هفته پيش دكترم رفتم بعدشم برام غربالگري اولو نوشت انجام دادم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من تو موعد خودم پریود شدم اما فکر میکنم هر کس یه جوره اما تا پریود نشدم  اوضاع و احوالم ر ...

منن امروز حالم خیلی بده حالت تهوع سرگیجه یوبستم که شدید

کل روز و خوابیدم اصلا نمیتونستم چمشامو باز کنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم چرا استرس آخه؟؟؟؟ وقتی تحت نظر دکتر متخصص هستی خیالت راحت گلم نه سیکل شما بعیده نچرال با ...

فدای مهربونی شما

اخه چرا ماه دیگه دارو بده خب من امروز هم ۱۵ پریودم بود؟

مثلا دارو چی میده و سیکلم چطور میشه؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم فکر کنم عفونت داری و اینکه مینور هستی یا نه؟  کلسترول و تری گلیسرید بالاست گلم ...

مینور که نمیدونم تو ازمایش معلوم میشه؟

مشکل کلیوی که دفع پروتئین داشتم ولی الان تو ازمایش فک کنم نرمال شده،نه؟

سلام خانما ببخشید کسایی که به طور طبیعی اصلا پریود نمیشن  در واقع یائسه هستن ایا دکتر به طور س ...

عزیژم منم طبیعی نمیشم استرومارین وپروژسترون میخورم همیشه،واسه انتقال استرادیول میدادن بهم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیژم منم طبیعی نمیشم استرومارین وپروژسترون میخورم همیشه،واسه انتقال استرادیول میدادن بهم

از چه روزی بهت میدادن؟

الان دکتر به من گفته ۱۴ روز بعد از پریودی بیا تا ۱۴ روز هیچ دارویی ام نخور

میشه یه راهنمایی کنی؟

ممنون عزیزم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
از چه روزی بهت میدادن؟ الان دکتر به من گفته ۱۴ روز بعد از پریودی بیا تا ۱۴ روز هیچ دارویی ام نخور ...

والایادم نیس خواهری،دوساله انتقالی نداشتم،استرادیولومیداذضخامت رحمم بالابره،باشیافوقرص وچندچیزداذه بوددکتررزاقی تا۸رسونده بوذضخامتو،شایدضخامت اندومترشماخوبع که نیازندارین زینبی باباوارده پیامتونوجواب میده حتما،استرس نداشته باش خواهر،اولین مریض دکترت نیستی که هزاران نفرمثل ماهستن ک این پروسه روطی میکنن به دکترت اعتمادکن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود