2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
جدی طوطیا جان! علائمت از کی شروع شد؟ من تا دیروز یه وقتا پهلوم تیر میکشید ولی امروز کلا هیچ خب ...

منم پهلوم تیر می کشید نشونه خوبیه انشاءالله

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
https://s4.uupload.ir/files/img_20210630_054554_blce.jpg

واااای عزیزم خیییییلی برات خوشحالم .مبارکت باشه .انشالله که به سلامتی در آغوش بگیریش 🙏🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای عزیزم خیییییلی برات خوشحالم .مبارکت باشه .انشالله که به سلامتی در آغوش بگیریش 🙏🙏😍

قربونت برم مهربون، انشاءالله به زودی انتقال بدی و دامنت سبز شه گلم  

چه خوب، از دکترم که پرسیدم گفت سه هفته بعد آزمایش بده گفتم تکرار هم کنم گفت نه نیازی به تکرار نداره، ...

انشاالله شنبه با یه بتای تپل ومپل میای مارو هم خوشحال میکنی 🤗

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قربونت برم مهربون، انشاءالله به زودی انتقال بدی و دامنت سبز شه گلم    

فدات عزیزم .مرسی ❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها کیا سیکل انتقالشون با ال دی بوده ؟؟از روز چندم پریود ال دی خوردید ؟ میشه یه کم در مورد این م ...

فکر کنم از روز ۴ یا ۵ باید ال دی بخوریم

بچه ها کیا سیکل انتقالشون با ال دی بوده ؟؟از روز چندم پریود ال دی خوردید ؟ میشه یه کم در مورد این م ...

من با ال دی بودم عزیزم، از روز پنجم سیکل ال دی خوردم، بعد از اتمام قرص که پریود شدم، روز سوم سیکل سونو شدم و دکتر بهم استرادیول داد ضخامتم به 8 که رسید برام 24 سیکل انتقال داد.

عزیزم لطفا جواب ازمایش هام ویک نگاه میکنی ببینی چطوره 

عزیزم فکر کنم عفونت داری

و اینکه مینور هستی یا نه؟ 

کلسترول و تری گلیسرید بالاست گلم

آلبومین سرم خونت کم هست 

مشکل کلیوی نداری؟ 

من تفسیر اینا رو بلد نیستم گلم فقط حتما به دکترت نشون بده، و نمیتونم بگم چرا این جور شدی

زینبی جون دوستم ۷ هفته هستش به روش طبیعی باردار شده حدود ۱۰ روزی هم هست خونریزی داشته امروز دکترش بر ...

عزیزم وقتی دکترش نوشته حتما بخوره. اون چیزی که سرچ کردی تفسیر داره 

دوست شما حتما علائم کمبود ویتامین k داشته و اگر استفاده نکنه ریسک خون ریزی داخلی داره، هر لخته ایی که بد نیست، مثلا پلاکت ها به لخته شدن خون کمک میکنن و اگر از یه حدی کمتر باشن طرف باید بستری بشه، اگر هم بیشتر باشن باز هم مشکل ساز هست

پس بهش اطمینان بده دکترش قطعا سواد اینو داشته که براش ویتامین k تجویز کرده با خیال راحت استفاده کنه

من با ال دی بودم عزیزم، از روز پنجم سیکل ال دی خوردم، بعد از اتمام قرص که پریود شدم، روز سوم سیکل سو ...

مرسی عزیزم  من اخه فک میکردم این ماه انتقال دارم کلی مکمل و دارو خوردم ولی بهم گفتن پنجم پریودم برم چطور اخه برای بعضیا سیکل انتقال با ال دی میشه ؟؟من که پی سی او هم نیستم