2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044417 بازدید | 684388 پست
فدات عزیزم منم انتقال دادم روز هفتم هستم و بدون هیچ علامت محتاج دعام گلم 😇 

منم علائم خاصی نداشتم نگران نباش عزیزم 

نه سینه هام درد ناک بزرگ شد نه لک داشتم نه علائم پریودی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی انتقال از پانکچر راحتتره؟ دارو کمتر داره بغض داره خفم میکنه

انتقال خیلییییی راحتر از پانکچر اگر بخوای به سختی و اسونیش عدد بدم یک به صد هستش. اصلا انتقال مثل یک معاینه ساده است. یک ذره هم اضطراب نداشته باش.. 

میشه بگین چن وقت بعد پانکچری پریود میشن من 23پریود شدم ولی از امروز علائم پریودی دارم

عزیزم من تو موعد خودم پریود شدم اما فکر میکنم هر کس یه جوره اما تا پریود نشدم  اوضاع و احوالم روبه راه نبود بعدش اکی شدم 

فدات عزیزم منم انتقال دادم روز هفتم هستم و بدون هیچ علامت محتاج دعام گلم 😇 

واقعا عزیزم؟  انشاءالله به زودی با خبرای خوش     

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عکسشو بذار منم شش روز قبل بی بی چکم امپول زده بودم ولی درست بود انشاالله مامان شدی

ممنون عزیزم  انشاءالله، باشه گلم 

آخی عزیزم منم دو بار با پرگوریس پانکچر شدم هربار دو تا و سه تا تخمک شد! ذخیرت چنده؟ مگه چندبار انتقا ...

ذخیره ام پارسال ۱/۸بود امسال شده ۱/۵

۲بار انتقال دادم که منفی شد . بار اخر واس پانکچر بهم هاش ام جی و لتروزول دادند که فقط دو تا جنین داشتم.خودم خواستم دوباره پانکچر شم ترسیدم مث دفعه های قبل جنینا موقع بلاست شدن از بین برن.اینبار دارو بهم سینال دادند، باید از پریروز که ۳پری بود دارو ها رو شروع میکردم. چون حسش نبود گذاشتم سیکل بعدی.

مبارکه عزیزم  مثبته شش روز گذشته دیگه  شنبه برو آزمایش  میگم شما شیراز بودین یا بوش ...

سلامت باشی عزیزم   راستش میگم نکنه مثبت کاذب باشه، ترس اینو دارم، چون هاش سی جی رو شش روز پیش زدم، من بوشهر زندگی می کنم ولی برای درمان شیراز می رفتم.

الهی بمیرم. ایشالا که اینبار عالی بشه جنین های زیاد با کیفیت عالی. من بار دوم میخوام گانکچر کنم هول ...

ممنون گلم. امیدوارم شما هم نتیجه خوبی بگیری. راستش منم انقدر قبل پانکچر استرس میگیرم که این ماه ترسیدم برم پانکچر با اینکه دارو هامو خریده بودم و دکتر گفته بود شروع کنم . گذاشتم ماه بعد تا شاید روحیه ام بهتر بشه.

شنبه آزمایش دارم عزیزم، بی بی چک امروز زدم مثبت شد، شش روز پیش هاش سی جی زدم، نمی دونم بی بی چکه بخا ...

وای عزیز دلم انقدرررررر منتظر همین جمله بودم ازت 

خیلی خوشحالم خیلی🥰🥰🥰

حتما مثبته شک نیار

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای عزیز دلم انقدرررررر منتظر همین جمله بودم ازت  خیلی خوشحالم خیلی🥰🥰🥰 حتما مثبته شک نیار

ممنون عزیزم  لطف داری مهربون،انشاءالله به زودی خبر بارداریتو برامون بیاری گلم