2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044412 بازدید | 684386 پست
https://s4.uupload.ir/files/img_20210630_054554_blce.jpg

وای خدا پسر پسر قندو عسل

تبریک میگم عزیز دلم الهی که ازین به بعدم همه چی خوب پیش بره و به سلامتی بغلش کنی❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://s4.uupload.ir/files/img_20210630_054554_blce.jpg

وااای به چی این شک داری دختر

مبارکه مامان شدنت😍😘😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم شما پریود بعد از هیسترو لکه بینی نداشتی؟

من تا سه روز خونریزی مثل پریود داشتم بعد هم لک شد تا اخر هفته اش بعدم ال دی شروع کردم واسه سیکلم تا ۱۰روز خوردم به محض اینکه قطع کردم دوروز بعدش سر تاریخم پریود شدم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
ممنون عزیزم     یعنی راسته؟ تا آزمایش ندم باورم نمیشه.

مطمئنم درسته منم شش روز بعد امپول اچ سی جی بی بی چکم مثبت بود ولی چون بچه ها گفته بودن ممکن  کاذبه باورم نمیشد ولی هر روز پررنگ تر شد مبارکت باشه لذت ببر ازش خیلی برات خوشحال شدم ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
وای خدا پسر پسر قندو عسل تبریک میگم عزیز دلم الهی که ازین به بعدم همه چی خوب پیش بره و به سلامتی بغ ...

ممنون نیلوی مهربون     با تمام وجود دعا می کنم به زودی با بی بی چک مثبت و بتای عالی بیای و کلی برات خوشحال شیم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون نیلوی مهربون       با تمام وجود دعا می کنم به زودی با بی بی چک مثبت و بتای عا ...

فدای مهربونیت

ازت سوال نمیکردم که یه وقت استرس بهت وارد نشه

ولی همش به یادت بودم ❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم علائم خاصی نداشتم نگران نباش عزیزم  نه سینه هام درد ناک بزرگ شد نه لک داشتم نه علائم پریود ...

جدی طوطیا جان! علائمت از کی شروع شد؟

من تا دیروز یه وقتا پهلوم تیر میکشید ولی امروز کلا هیچ خبری نیست 

مطمئنم درسته منم شش روز بعد امپول اچ سی جی بی بی چکم مثبت بود ولی چون بچه ها گفته بودن ممکن  کا ...

مرسی خانم گل، خیالم یه کم راحت شد    

معلومه بیبی چک به این خوشرنگی آره عزیزم انشالا خوشحالیمون با یه بتای تپل تکمیل میشه 🥰🥰

فدات شم عزیزم، انشاءالله خودتم به زودی با یه بتای عالی حسابی سوپرایزمون می کنی    

فدای مهربونیت ازت سوال نمیکردم که یه وقت استرس بهت وارد نشه ولی همش به یادت بودم ❤❤❤❤

ممنون دوست خوبم، لطف داری    

فردا برو ازمایش بده خیالت راحت باشه منم دوروز زودتر رفتم ازمایش دادم 

چه خوب، از دکترم که پرسیدم گفت سه هفته بعد آزمایش بده گفتم تکرار هم کنم گفت نه نیازی به تکرار نداره، میگم دیگه بزارم همون شنبه آزمایش بدم که فقط یکبارم بدم، راستش لگن درد و کمر درد امونمو بریده، چند روز یبارم لکه بینی دارم، چون بارداری قبلی هماتوم داشتم، میگم نکنه اینم هماتومه.