2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
الهییی بگرددممم😞😞😞😞😓😓😔😔😔😔 چقدددد دلم گرفتتتت دم اذونه از ته ته دلمممم از خدا برات بهترین ...

قربونت بشم گلم...

التماس دعا... انشالله شما هم حاجت روا بشی دوست مهربونم

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان  آمپول رقیق کننده هم استفاده میکنی الان؟

نه عزيزم ٦ هفته انوكسامو قطع كرد دوباره براي ٢٠ هفته برام ازمايش نوشت گفت انجام بده ببينم بايد انوكسارو دوباره شروع كني يا نه

خداياشكرت....❤️ 
میگذره عزیزم پسرمن تازه ۲۰روزه خداروشکر خوابش خوب شده قبل ازاون  تا۳صبح منوشوهرم  شیفتی نگ ...

عزیزم این چه حرفیه میزنی خواهرم تهرانه اگه بخوام اون برام میخره...میدونم میگذره فعلا منتظرم ۲ ماهش بشه همه میگن اون موقع خیلی بهتر میشه

بچه من بیچاره تا این حدم نیست که نذاره شبا بخوابم بیشتر توی روز گریه میکنه و میگه همش بغلم کنید حالا امیدوارم بهتر از این بشه به مرور انگاری فقط باید دورش بگذره...

عزیزم اگه بدونی من چ روزهایی داشتم چ دردهایی کشیدم شاید بچه های قدیمی اینجا یادشون بیاد همش با خدا ج ...

منم تو ذهنم همش با خدا دعوا میکنه. کفر میگم. اما خوب هی خودم میگم خداروشکر که اینقدر همسرم رو دوست دارم فقط حیفم میاد ازش یدونه تو دنبا بوجود نیاد از بس به خدا ماه و یدونس

خوب میشه نگران نباش . سختیش تا همون ۵۰ روزه . ببین از خواب که بیدار شد اول سریع پوشکشو عوض کن بعد به ...

رفلاکسش خداروشکر خیلی بهتره چون الان دیگه پوزیشن شیردهی رو تغییر دادم و بعد شیردادن هم تا ۲۰ دقیقه نیمه نشسته نگهش میدارم و البته زیادی بهش شیر نمیدم که بالا بیاره و واقعا تا الان جواب گرفتم با همین کارا وگرنه برا رفلاکس دکترا دیگه دارو نمیدن

اینفاکول خیلی داروی خوبیه چه خوب که پیدا کردی اینجا که پیدا نمیشه این چیزا داروهای ایرانی هم آشغالن،،مجبورم صبر کنم تا دورش بگذره فقط

ممنون از راهنماییت دوستم انشاالله خدا نی نیت رو سلامت نگه داره همیشه❤😍

اره عزیزم من همسرم ازو بود و با تسه اسپرم گرفتن و الان شکر خدا دو قلو باردار هستم

الهییی. راست میگی. منم اونبار با تسه 2 تا جنین شد. یکیش منفی شد یکی دیگه مونده همه امیدم به این یدونس که برام نی نی بشه. دعا کن رحمم خوب بشه حالش

نه عزيزم ٦ هفته انوكسامو قطع كرد دوباره براي ٢٠ هفته برام ازمايش نوشت گفت انجام بده ببينم بايد انوكس ...

چیکا چند هفته سونو قلب رفتی تا انتی بازم رفتی یا نه دیگه نرفتی؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا