2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044504 بازدید | 684391 پست

من ۱۰روز دیگه انتقال دارم ببیخشید ایرادی نداره تو این زمان رابطه جنسیداشته باشم 

لطفا کمکو کنیذ

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ال دی نداشتم ولی اینایی هم که شما دارین نداشتم    

امپول لوپرومر رو دکتر میده که رحم یکدست باشه و کیست وفیبروم یا ناصافی تو رحم نباشه پرو پرانول هم واسه کاهش استرس و ملاتونین هم برای تنظیم خواب وترشح هورمون ملاتونین تو بدنه اینا رو گفته بود تا مثبت شدن بخورم بعد قطع کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
امیدوارم پسر منم تا ۵۰ روزگی خوبشه دهن من و باباش و سرویس کرده به معنای واقعی😂😅 والا چند روز پیش ...

خوب میشه نگران نباش . سختیش تا همون ۵۰ روزه . ببین از خواب که بیدار شد اول سریع پوشکشو عوض کن بعد بهش شیر بده وقتی شیر خورد نیم ساعت رو شونه ات بگیرش . من همیشه اینکارو میکردم . تا نیم ساعت پشتشو آروم آروم بزن تا آروغ بزنه . بعد از شیر نمیخوابوندمش . پوشک یا لباسشو عوض نمیکردم که خیلی تکون بخوره . چون تکون خوردن بیش از حد بعد از شیر باعث بالا آوردن میشه . برای دلپیچه هم واقعیت اینه هیچ قطره ای تاثیر نداره فقط باید صبوری کرد تا دوره اش بگذره . من قطره اینفاکول رو از تهران گرفته بودم و یک ماه بهش میدادم . برطرف نشده بود ولی کمتر شده بود . پسر من رفلاکس نداره ولی همیشه رو سطح شیبدار میخوابونمش حتما اینکار رو بکن . خیلی از بچه ها رفلاکس ندارن بعضی از  پزشکها برای همه بچه ها یه نسخه میپیچن ظاهرا

استرس ندارم میدونستم زوده ولی علائم داشتم نتونستم خودمو نگه دارم😅

انشالا بارداری . منم بی بی چکم روز ۱۱ منفی بود روز ۱۳ مثبت شده بود اونم یه هاله کمرنگ . دوز ۱۴ بتام ۸۵۰ بود

خوبه خداروشکر البته اگه این دلپیچه لعنتی بذاره همین الان کلی گریه کرد تا تو بغلم خوابش برد 😞نه عزیز ...

کولیکیز رو من ساری پیدا کردم و گرفتم . فکر کنم داروخونه دور میدون خزر کنار طوبی . فکر کنم اسمش علیمحمدی هست . تماس بگیر ببین دارن هنوز.البته من دو ماه پیش گرفته بودم

خانما من بعد پانکچرم هوس شدید ب خوردن شوری دارم کسی میدونه چرا 

سلام منم مثل شما بودم دلیلش نفهمیدم خودم آب پنیر میخوردم یا اینکه روی کشک نمک میریختم هوس قبل از بارداری😃😃😃