2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکترتون تو مام کیه؟ برا شما اورگالوتران تجویز کردن؟ من هر چی میگردم پیدا نمیکنم. کلا نیست

من دکترم لواسانیه ولی تومام عمل میکنه 

نه ننوشته اینو استرادیول نوشته ک نایاب نیست ک نیست

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ممنونم گلم مرسی بابت دعات ایشالله. ایشالله برای شما هم بزودی همه چی بخوبی پیش بره و خیلی زود خبر ماد ...

ایشالا برای همگی مون 🙏💚❤

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها من میخوام قید انتقال و بچه رو بزنم.

چرا باید اینقدر درد بکشم... 

جنین های فریز چی میشن؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
تمام سعیمو میکنم که آروم باشم. پناه بر خودش... ممنونم ازت رزیتای مهربونم💙

پونه جون ميفهمم خيلي ناراحتي عزيزم اما توكلتو از دست نده بسپار به خدا خودش بهترينارو برات رقم ميزنه فداتشم😔😔❤️

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من میخوام قید انتقال و بچه رو بزنم. چرا باید اینقدر درد بکشم...  جنین های فریز چی میشن ...

عزيزم شما مرحله سختش كه پانكچر هستشو گذروندي چرا ميخواي قيدشو بزني؟ 

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من میخوام قید انتقال و بچه رو بزنم. چرا باید اینقدر درد بکشم...  جنین های فریز چی میشن ...

عزیزم منم گاهی عصبی میشم و کلا کم می ارم.الان و امروز هم جز اون لحظه هاست.ولی سختی کارو سپری کردی.بعدش دیگه شیرینی هست

😉

عزيزم شما مرحله سختش كه پانكچر هستشو گذروندي چرا ميخواي قيدشو بزني؟ 

حالم خیلی خرابه. با یه پانکچر داغون شدم. با خودم میگم بقیش چی میخواد بشه. تازه من باردار هم بشم هرروز آنوکسا باید بزنم. 

سر سه تا سقط خیلی اذیت شدم. آخرین بارداریم که سقط شد هرروز آنوکسا زده بودم.

شاید خدا نمیخواد بده

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم منم گاهی عصبی میشم و کلا کم می ارم.الان و امروز هم جز اون لحظه هاست.ولی سختی کارو سپری کردی.بع ...

یعنی انتقال از پانکچر راحتتره؟ دارو کمتر داره

بغض داره خفم میکنه

پونه جون ميفهمم خيلي ناراحتي عزيزم اما توكلتو از دست نده بسپار به خدا خودش بهترينارو برات رقم ميزنه ...

چیکا جان توی بارداری میشه اپلاسیون انجام داد ؟؟

و اینکه صبحانه چیا بخوریم اخه چندجا خوندم پنیر زیاد ایمن نیست عسل هم که ممنوع هست مربا هم که قندش زیاده 

من فقط تخم مرغ میخورم نمیدونم چی بخورم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانما کسی میدونه چند وقت بعداز هیسترو انتقال میدن؟ قراره هنگام هیسترو خراش هم بدن لطفا کسی م ...

عزیزم بستگی به شرایط رحم و نظر دکترت داره 

من فرودین هیسترو شدم خرداد انتقال دادم طبق نظر دکترم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
حالم خیلی خرابه. با یه پانکچر داغون شدم. با خودم میگم بقیش چی میخواد بشه. تازه من باردار هم بشم هررو ...

عزیزم نا امید نباش،توکل کن به خدا .پانکچر یه مقدار سخت هست چون تعداد زیادی آمپول داری ولی لنتقال به این سختی نیست .گلم چرا با وجود آنوکسا سقط کردی ؟دکتر همینجور آنوکسا داد یا مشکل داشتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانما کسی میدونه چند وقت بعداز هیسترو انتقال میدن؟ قراره هنگام هیسترو خراش هم بدن لطفا کسی م ...

عزیزم من پلیپ داشتم هیسترو شدم ۲۲خرداد

الانم پریود شدم و وارد سیکل انتقال شدم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم