2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684352 پست
گلم هرزمان وقت کردی لطفا برام بفرست ممنونت میشم

سوگول جان شما اینترنتی نوبت گرفتی یا حضوری هم نوبت میدن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کسی بیداره؟ من شیاف پروژسترون مقعدی گذاشتم بعد بیس دقیقه مجبور شدم از جام بلند شدم پنج دقیقه ای ...

نه عزيزم چه ربطي داره؟🤔🤔مگه بيرون ريخت؟ من همون لحظه ميذارم اصلا بعدش نميخوابم چون اصلا بيرون نمياد

خداياشكرت....❤️ 
آها که اینطور گفتن نچراله 

سارا جون شما وقتی رفتید هماتولوژی نامه از دکتر زنان داشتی یا نیازی نیست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سارا جون شما وقتی رفتید هماتولوژی نامه از دکتر زنان داشتی یا نیازی نیست ؟

من پنج شنبه میرم گلم

نامه دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من پنج شنبه میرم گلم نامه دارم

یعنی بدون نامه نمیشه .منم اگر خدا بخواد پنجشنبه میرم ولی خوب قبلش باید با دکتر زنان ویزیت بشم .میترسم به هماتولوژی نرسم .آخه تایم پزشک زنان رو هم زده ۱۰ و نیم تا دوازده

یعنی بدون نامه نمیشه .منم اگر خدا بخواد پنجشنبه میرم ولی خوب قبلش باید با دکتر زنان ویزیت بشم .میترس ...

چی بگم نمی دونم بدون نامه میشه یا نه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من واسه پنج شنبه نوبت دارم  واسه شما چی تجویز کرد؟

من خودم برای اینکه هپارین یا انوکسا برام تجویز کنه رفتم. آزمایشات خونم مشکلی نداشت و متخصص گفت آزمایشای دیگه ای هم نیاز ندارم. برای دکتر زنانم نوشت که توی سیکل انتقالش میتونه انوکسا مصرف کنه. در واقع پیشنهاد داد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خوب اگر اینجوریه انشالا که موقته حتما یه دکتر دیگه برو نمیدونم تازگیا دکترا چشون شده تعهدشون کجاست ...

مرکز اصفهان اینجوریه متاسفانه

تا میبینن شرایطتت خوب نیست سریع پیشنهاد میدن

برا منم قبل از پانکچر اول پیشنهاد اهدایی دادن! فکر کن فقط ۵ ماه بود که ازدواج کرده بودم.

بار منفیه حرفاشون رو هنوز با خودم دارم. ذره ای عاطفه و احساس ندارن. 

هر چقدر میخام مثبت باشم ترسی که تو دلم انداختن میاد سراغم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من آزمایشات ایمنی و انعقادی دادم. آنتی ترومبینم پایین بود. برای بارداری آخرم آنوکسا و آسپرین استفاده ...

عزیزم شکست دی ان ای اسپرم با چه آزمایشی مشخص شد؟ آرمایش تانل؟

خب الان مشاوره رفتین؟ نظر جنین شناس چیه؟

ممنون عزیزم ، ایشاالله که همین طور میشه و هممون به خواسته دلمون برسیم ،جنین ها چهار روزه بودن و دفعه ...

عزیزم تعداد جنین هایی که براتون تشکیل شد و گریدشون رو بهم میگی.

بخاطر اینکه همسرت آزو بود شرایط اسپرمو رو نمیدونید؟ فاکتورای تعداد، مورفولوژی و تحرک

دکترای ایران نظرشون چی بود گفتن بخاطر تخمکه یا اسپرم؟ جنین شناس میگه یبار دیگه انجام بده نشد جنین ا ...

دکترای ایران که عارفی گفت بله مشکل تخمک هست که ۵ روزه نمیشه، حیدری کهن هم گفت تخمک مشکل هست

دکتر زرنانی و دکتر سعیدی جنین شناس کلینیک امید نگفتند که مشکل چی بوده فقط گفتند واقعا کارشون درست نبوده و باید سه روزه فریز میکردن چون ممکنه یه جنینی حتی اگر مشکل دار باشه تو بدن اصلاح بشه. هیچکس به ما نگفت مشکل اسپرم هست

دکتر پویان متخصص اورولوژی و ناباروری مردان گفت با اینکه dfi بالا هست ۳۷ ، تعداد و حرکت هم کم هست اما برای ivf خوبه، برای طبیعی  خوب نیست.

ببین مکمل و ویتامینی نیست که همسر من نخورده باشه دو‌سال و‌نیم روزی یک مشت قرص خورد ولی اصلا هیچ فرقی نکرد

پویان گفت پنتوکسی فیلین بخوره برای خونرسانی بهتر و ال کارنیتین

بازم فرقی نکرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزدلم مبارکت باشه بسلامتی ودل خوش بگذرونی خیلی خوشحال شدم برات الان چند هفته هستی؟ فکرکنم ضخامت رح ...

ممنون فداتشم از ته ته دل برای همتون این روزهای پراز حالت تهوع رو از خدا میخوام 😁 اره بخدا این ضخامتم پیرم کرد آنقدر ناامید بودم که قلبم هرثانیه از شدت غم میخواست منفجر بشه ولی تمام اون اعداد پیش خدا یه سری عددهای بی معنیه من واقعا بیخیالش شدم دیگه رفتم کلاس شمع سازی و کلی شمع خوشگل درست کردم کلا حواسم پرت شد و اصلا ندونستم کی حامله شدم.... راستی اینم بگم من بعداز اخرین انتقال ناموفقم شروع کردم به سپاسگذاری از خدا و نامه نوشتن که خیلی حالمو خوب کرد 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام من سه روز از پانکچرم میگذره الان پریود شدم. نمیدونم داروهامو ادامه بدم یانه! لتروزول و ستروتای ...

تا اونجا كه ميدونم داروها بعد پانكچر قطع ميشه فقط پروژسترون  ميدن كه زودتر پريود بشيد 

2810