2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه مدت قبل انتقال ال ارژنین میخوردی؟دکترت تجویز کرد یا خودت خریدی؟ایرانی و خارجی داره؟راستش بر ...

من همین جا بچه ها بهم گفتن بخورم بعد همون ماه که رفتم از دکتر پرسیدم اونم گفت بخورم من تا روز انتقال هم فرتیل سی ام کیوتن ۱۰۰ روزی یه دونه ال ارژنین روزی ۳ تا ۱۰۰۰ می خوردم برای من خارجی بود ویتامین ای ۴۰۰ روزی یه دونه باویتامین دی ۱۰۰۰ اینا رو یه ماه قبل انتقال خوردم  روز انتقال چسب جنین هم برام زد ولی من ‌هیچ امیدی نداشتم وبه نظرم همش خواست خدا بود انشالله شما هم این بار مثبت میشی و خدای مهربون دلت رو شاد میکنه ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام، امروز روز ششم انتقالمه،هیچ علایمی ندارم فقط رحمم تیر میکشه سمت چپ همش، یعنی اینبارم نگرفته بنظ ...

عزیزم تیر کشیدن که نشونه خوبیه انشالا اینبار مثبتی

دکترت کیه؟ دفعه قبل علائمی داشتی؟ 

ببین گلم تو prp از خودت خون میگرن و میذارن تو سانتریفیوژ و قسمت های مورد نظر رو جدا میکنن و مثل iui. ...

تزریقش چجوریه زینب جون؟یعنی داخل رحم مثل سوزن فرومیشه تورحم؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مشکل که خیلی داریم کیست اندومتریوز و لوله ندارم و ذخیره ام پایین و شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه بار اول ...

چقدر مشکلاتتون شبیه ماست!! مبارک باشه عزیزم پس مامان دوقلوها من رو هم ویژه دعا کن که مثبت بشم 🥰🥰

سلام بچه ها من از سونو اومدم دو قلو بودن😍ولی خونریزی پشت جفت دارم انشاالله قسمت همه منتظرا برای ه ...

مبارکت باشه عزیزدلم وای من عاشق دوقلوام خدابرات حفظشون کنه زیرسایه حق انشاالله

سلام خانما میگم شماهم بعد از انتقال منفی شکمتون بزرگ شده من اسفند پانکچر کردم اردیبهشت انتقال که منف ...

برا منم. خیلی بزرگه. فک کنم اثر امپولاست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام، امروز روز ششم انتقالمه،هیچ علایمی ندارم فقط رحمم تیر میکشه سمت چپ همش، یعنی اینبارم نگرفته بنظ ...

عزیزم دنبال علائم نباش منم علائم خاصی نداشتم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مي پرسيدين براي چي ؟ 

چون جايگزين پروژسترون كرد، ديگه نپرسيدم. ولي چيزي كه خوندم، نوشته جلوگيري از زايمان زودرس. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستای گلم منم تا همین چندماه پیش همش توی این تاپیک بودم و کلی از تجربیاتتون استفاده کردم ...&n ...

گلم خودت باردارشدی که دیگه نمیخوای؟ شما همون خانمی هستین که بادکترچوبسازبودی ازکرمانشاه؟ یامن اشتباه میکنم  

مبارک باشه عزیزم انشاءالله  به سلامتی بغلشون کنی برا مشکل ایمنی انعقادی دارو چیا مصرف کردی؟

قرص پردنیزولون و سرم اینترالیپید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚