2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
من ۱۵تا تخمک داشتم هایپر نشدم یذره درد داشتم ولی یه نفر با ۸تاتخمک شکمش اب اورده بود بستری شده بود

فک کن من با پنج تا  ولی شکر خدا زود خوب شدم و نیاز ب بستری و... نبود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هزینه داروهات چند شد؟ چندتا تخمک داشتی چند تا جنین شد؟

داروهام فکر کنم ۳تا۴تومن شد.۱۳تا پرگوریس داشتم دونه ۱۶۸با تقویتی ها وامپول ازادسازی وامپول جلوگیری از ازادسازی.۱۵تاتخمک ۸تاجنین

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۵ بار  ولی دکترم اعتقاد داره بخاطر کیفیت تخمک هست البته من یکبار هم اسپرم اهدایی گرفتم که ...

دکترای ایران نظرشون چی بود گفتن بخاطر تخمکه یا اسپرم؟

جنین شناس میگه یبار دیگه انجام بده نشد جنین اهدایی میگم نمیشه تکرارکنم‌جواب بگیرم میگه هی دارو وارد بدنت میشه.

شماشوهرت برا اسپرم دارو داشت؟

یا رب العالمین
اره ویتامین ای سی دی ال کارنیتین کیوتن پودر اندروفرتی

اینارا خودتون‌گرفتین یادکتر تجویز کرد؟

شوهرمن ایندفعه دکتر اسپیمن وماسل هرب وانرژکس گفت بخوره

میترسم خودم سرخودبگیرم تداخل داشته باشه یا دوز یکدومش توبدن بالابره.خودم خواستم عرق کاسنی وطارونه بگیرم بخوره با ژل رویال.

یا رب العالمین
اره تو سونو نوشته حداقل طبیعی اما چون شنیدم از شکمی دقیق نیست و با واژینال 1 تا 2 میل کمترم هست واسه ...

عزیزدلم به چیزای خوب فکرکن که اتفاقای خوب برات بیفته اصلا به چیزای منفی هیچوقت فکرنکن گلم خداحواسش به بنده‌هاش هست 

خواهش می کنم عزیزم من ال ارژنین رو همون ماهی که می خواستم انتقال بدم خوردم قبل انتقال هم قطع کردم رو ...

عزیزم چه مدت قبل انتقال ال ارژنین میخوردی؟دکترت تجویز کرد یا خودت خریدی؟ایرانی و خارجی داره؟راستش برا بار پنجم میخوام برم انتقال خیلی نگرانم نمیدونم قبلش داروی تقویتی چیا بخورم که تاثیر مثبت داشته باشه؟

😍😍خدایا شکرت
@چیکا1   شما شیاف داشتی ؟ بقیه دوستان شیاف داشتن نظری ندارن؟

منم روزای اخر خیلی اذیت شدم جوری ک منفی ک شدم با وجود ناراحتی زیاد،  ازین لحاظ ک شیافا تموم شد نفس راحت کشیدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببین گلم تو prp از خودت خون میگرن و میذارن تو سانتریفیوژ و قسمت های مورد نظر رو جدا میکنن و مثل iui. ...

عزیزم حتما باید روز انتقال تزریق بشه؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام عزیزان 

من یه مشکل جدی پیش اومده برام . حدود ۸۰ روز از زایمانم گذشته ولی همچنان خونریزی دارم . یه بار رفتم پیش دکترم بهم قرص ضدبارداری داد گفت بخور دیگه اوکی میشی از وقتی اونو شروع کردم بدتر شدم که بهتر نشدم . ببهشید همش دارم لخته یا خون زیاد دفع میکنم . یکشنبه رفتم بیمارستان و سونو و آزمایش . تو سونو چیزی دیده نشد . دکترم بهم استرادیول داده که روزی یکی بخورم و مفنامیک اسید هر ۸ ساعت . ولی هنوز بهتر نشدم گفت تا شنبه صبر کن اگه تموم نشد بیا بیمارستان بستری شی که دارو تزریقی بگیری . اصلا نپرسیدم دارو تزریقی چی هست . شما اطلاعاتی در این زمینه دارید ؟ خسته شدم دیگه توان بلند شدن از جام رو هم ندارم 

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

مشکل که خیلی داریم کیست اندومتریوز و لوله ندارم و ذخیره ام پایین و شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه بار اول ...

مبارک باشه عزیزم انشاءالله  به سلامتی بغلشون کنی

برا مشکل ایمنی انعقادی دارو چیا مصرف کردی؟

😍😍خدایا شکرت
عزیزدلم به چیزای خوب فکرکن که اتفاقای خوب برات بیفته اصلا به چیزای منفی هیچوقت فکرنکن گلم خداحواسش ب ...

چشم عزیزم مرسی حتما❤️❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم پردنیزولون رو چجوری تهیه کردی رفتم داروخونه گفت بدون نسخه نمیدن

منم شنیده بودم نمیدن بدون نسخه اما من رفتم داروخونه گفتم بهم داد البته 2 ورق 2 ورق میگرفتم چون کورتونه بعضی جاها سخت میدن

داروخونه آشنا نداری؟ چندجا سر بزن 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️