2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
عزیزم اگه منظورت هماتولوژی رویانه من پنج شنبه ساعت ۱۰ و نیم نوبت دارم اون کوچه هست که اولش ازمایشگا ...

مرسی عزیزم ،بله منظورم همون رویان،شما رو پزشک زنان ارجاع داد به هماتولوژی ؟

دکتر زنانت کیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم mthfr و pai۱ مشکل داره ،انتقال چندمت گلم ؟ چند تا جنین داری که میخوای دو مرحله ای انتقال بدی ؟م ...

دو تا انتقال منفی داشتم

من پنج تا دارم تو دوتا نی یه سه تایی یه دوتایی

آره فرستاد گفت مشکلی نیست حالا گفت شاید دوتا سه روزه یه بلاست

یا یه سه روزه دوتا بلاست انتقال بدن معلوم نیست دکترت کیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا آدم نمیدونه که دعا کنه مشکلی باشه یا نباشه،ولی هر چی که هست انشالله که اینبار نتیجه بگیریم

ان شاالله شما چند تا انتقال منفی داشتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم ،بله منظورم همون رویان،شما رو پزشک زنان ارجاع داد به هماتولوژی ؟ دکتر زنانت کیه ؟

آره عزیزم چون مشکل انعقادی داشتم

دکتر مشایخی

سلام خانمااا  لطف خدا شامل حالم شد و مثبت شدم از ته دل واسه همتون دعااا کردم که به زودی این لح ...

الهی شکر عزیزم خیلی خیلی مبارکه انشالله بارداری بی استرسی رو بگذرونی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
۴ بار قبل انتقال نداشتم طبیعی یا با قرص بوده  بار اول طبیعی سقط شد تو هفته ۶ فقط ساک تشکیل شد ...

عزیزم من بجات بودم انتقالمو عقب مینداختم و آزمایشات جهش ژن و انعقادیا رو انجام میدادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مثلا من خودم با طرا زی هم منفی تجریه کردم هم +.....  انتقال اولم ابن سینا بود منفی شد.....&nbs ...

آنااااااا جون من واقعا درمونده شدم

من بار هجدهمم منفی شدم دیگه موندم چه کنم سرومم زدم نمیخواد بشه نمیشه.افسرده شدم به معنای واقعی خیلی حس بدی دارم نه میتونم  بیخیال شم نه توان ادامه دارم.با طرازیم .دوست داشتم عوضش کنم ولی بازم از اون نوبت گرفتم ۱۴تا جنین دارم میخوام بدم pgs واقعا خسته شدم .شوهرمم برا بار دوم عمل کرد انگار نه انگار

سلام کسی میدونه کدوم داروخونه تو تهران استرادیول داره من استرادیولم داره تموم میشه هیچ جاهم نیست&nbs ...

داروخانه مهرآور میدون بهارستان

نثارحسینی تهران پارس

قائمیه میدون بنی هاشم

سهمیه دارن از این دارو

یدالهی موحدولیعصر همینطور

تو روز زنگ بزنید چون روزانه هستن.اول زنگ بزن استعلام بگیر بعد برو.

معمولا نثار حسینی همیشه دارو داره

سلام خانما میگم شماهم بعد از انتقال منفی شکمتون بزرگ شده من اسفند پانکچر کردم اردیبهشت انتقال که منف ...

بله عزیزم من اینطوری شدم

در حالی که چون ورزش میکردم اصلا شکم نداشتم....

ولی الان دوباره ورزشامو شروع کردم مخصوصا ورزش های شکمی...داره یواش یواش میره تو  

نه الان که تیمی نیست ی دکتر خاص داری دیگه مثلا من دکترم طرازی هستش

آخه من یک سال و نیمه به خاطر کرونا دیگه نرفتم ولی یه دوره ام با طرازی بودم اینقدر که ازش تعریف میکردن نبود زیاد اهمیت نمیداد انشاءالله دوهفته دیگه میخوام برم کلا میخوام با انصاری پور باشم میگن با سونو انتقال میده 

😍😍خدایا شکرت
آنااااااا جون من واقعا درمونده شدم من بار هجدهمم منفی شدم دیگه موندم چه کنم سرومم زدم نمیخواد بشه ن ...

ثمین جون دوستم میرفت اصفهان 7بار انتقال منفی داشت جنین فریز داشت برا بارهشتم رفت برا انتقال پزشکش گفته بود این جنیناتا بزار اینجا باشه برو یه مرکز دیگه از اول شروع کن پزشکش کلا اعتقاد داشت که اگه چندبار پشت سرهم منفی شدن باید دکتر و مرکز عوض بشه حالا به نظرم شما هم پزشکتا عوض کن برو یزدخیلیا اونجا بار اول نتیجه دیدن

😍😍خدایا شکرت
خدانکنه عزیزم. از خدا میخوام هیچ مادری این روزها رو تجربه نکنه... عزیزم احتمالا یکی از دخترهام هفته ...

خیره ایشالله.اینا حرف زیاد میزنن.ندیدی دکترها جدیدا فقط دل آدمو خالی میکنن.انشالله تو همین1 2هفته اون یکی دختر گلتم صحیح و سالم میگیری بغلتو میری خونه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
داروخانه مهرآور میدون بهارستان نثارحسینی تهران پارس قائمیه میدون بنی هاشم سهمیه دارن از این دارو ...

خیلی ممنون عزیزم 😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
طوطیاجان تبریک میگم عزیزم به لطف خدا شماهم ازلیست انتظار خارج شدی برای همه دوستان دعاکن گلم

مرسی عزیزم 

چشم حتما دعااا میکنم انشاالله قسمت همه  دوستان

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود