2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044080 بازدید | 684358 پست
نمیدونم چرا انقد زیاد نگه میدارن. دختر بزرگترم رو گفتن آخر این هفته میره بخش، آخر هفته بعد مرخص میشه ...

دارچین جون قدمشون مبارک باشه . انشالله همیشه سلامت باشن . گلم یه قربونی براشون بده . حتی شده فعلا یه خروس قربونی کن بگو بلا ازشون دور باشه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون اسمش شانس نیست عزیزم 🤗 اون خواست خداست و حکمت خدا که ما ازش بی خبریم

بی عدالتیه خداست چطوریاست من باید اینهمه زجر بکشم ۱۸بار انتقال بدم برا من نخواد بعد به یکی با اولین اقدام میده؟خدا هم دیگه گاهی از دستش در میره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان من چند سالی هست که میرم ابن سینا دیگه تقریبا با همشون ویزیت شدم تیمی کارمیکنن

نه الان که تیمی نیست ی دکتر خاص داری دیگه مثلا من دکترم طرازی هستش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم ،انشالله که اینبار مامان بشی ،سارا جون کدوم آیتم های انعقادی مشکل داشت ؟منم تازه آزمایش د ...

ممنونم عزیزم ان شاالله از دکتر پرسیدم گفت ممکنه بخاطر همین باشه ایندفعه خیلی امیدوارم که میشه

MTHFRمشکل داره 

تو آزمایش ایمنی همANAلب مرزه گفت شاید خودایمنی داری یه سری آزمایش های تکمیلی نوشت معلوم بشه 

حالا نمیدونم دعا کنم خودایمنی داشته باشم یا نه شوهرم میگه کاش داشته باشی با دارو حل شه ایندفعه بگیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باشه گلم ،میگم پنجشنبه ها هم هستن دیگه ؟

عزیزم اگه منظورت هماتولوژی رویانه من پنج شنبه ساعت ۱۰ و نیم نوبت دارم

اون کوچه هست که اولش ازمایشگاه ژنتیک رویانه اون کوچه رو تا ته میری آخر کوچه سمت چپ

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم چیکا جون با نی نی هات دعام کن قلبش رو دوهفته دیگه ببینم 😍🥰

عزیزم🥰🥰🥰 خیلی خیلی مبارکه😘

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم عزیزم ان شاالله از دکتر پرسیدم گفت ممکنه بخاطر همین باشه ایندفعه خیلی امیدوارم که میشه MTHFR ...

منم mthfr و pai۱ مشکل داره ،انتقال چندمت گلم ؟

چند تا جنین داری که میخوای دو مرحله ای انتقال بدی ؟منم میخوام به دکتر پیشنهاد بدم ،پرونده شما رو فرستاد جنین شناسی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم ان شاالله از دکتر پرسیدم گفت ممکنه بخاطر همین باشه ایندفعه خیلی امیدوارم که میشه MTHFR ...

آره واقعا آدم نمیدونه که دعا کنه مشکلی باشه یا نباشه،ولی هر چی که هست انشالله که اینبار نتیجه بگیریم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810