2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044081 بازدید | 684359 پست
آخه یه جوری از دکتر نصر تعریف میکردن که من فکر میکردم خیلی باید آمارش بالا باشه

من حس میکنم امار بالای بعضی دکترا بخاطر اینه که اکثر مریضا از دکترای دیگه یکی دوبار نتیجه نگرفتن برای دفعات بعد بیشتر بررسی میشن و دقیق تر براشون کارمیشه.

دکتر خوب باشه که خیلی مهمه ولی اونقدر هم بنظرم تفاوت فاحش نیس

یا رب العالمین
من حس میکنم امار بالای بعضی دکترا بخاطر اینه که اکثر مریضا از دکترای دیگه یکی دوبار نتیجه نگرفتن برا ...

به نظر منم مهم بررسی بیشتر و کاملتره وگرنه کسی که مشکل خاصی نداشته باشه معمولا نتیجه + میگیره و خیلیم به دکترش ربط نداره..... 

دکتر بیشتر موقعی مطرحه که مشکلات دیگه ای باشه که نیاز با بررسی بیشتر داشته باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حس میکنم امار بالای بعضی دکترا بخاطر اینه که اکثر مریضا از دکترای دیگه یکی دوبار نتیجه نگرفتن برا ...

آره کاملا درسته .انتقال های بعدی بررسی ها بیشتر میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مثلا من خودم با طرا زی هم منفی تجریه کردم هم +..... 

انتقال اولم ابن سینا بود منفی شد..... 

انتقال دوم با طر ازی بود و بدون بررسی بحث ایمنی و حل مشکل آندومتریوز و.... باز منفی شد

بار سوم چون خانوم دکتر طرا زی کامل بررسی کردن + شدم..... 

عملا دو تا انتقال آخرم نشون میده عامل + شدن منی که مشکلات متعدد داشتم عملا بررسی کاملتر و پیدا کردن مشکلاتم بوده..... 

وگرنه اگه مثل خیلیا مشکل خاصی نداشتم به احتمال زیاد با همون انتقال اول جواب میگرفتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمااا  لطف خدا شامل حالم شد و مثبت شدم از ته دل واسه همتون دعااا کردم که به زودی این لح ...

خداروشکر عزیزم

تبریک میگم😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها تپش قلب شدید گرفتم روز ۱۴ انتقالم‌ میخوام بی بی چک بزنم خیلی میترسم تو رو خدا برام دعا کنید

چیشد؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام..تبریک به همه دوستانی که مامان شدن

من بعد از انتقال اولم که تقریبا ۱۵ روزی میشه که منفی شدم به شدت ادرارم غلیظ شده و بو میده و ترشح زرد رنگ دارم گاهی ام احساس میکنم مایل به سبزه...چکار کنم؟بنظرتون عفونت ادرار دارم؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام خانمااا  لطف خدا شامل حالم شد و مثبت شدم از ته دل واسه همتون دعااا کردم که به زودی این لح ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالا سالم بیلن تو بغلت دوقلوباشن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستان تا به حال کسی بوده تو این تاپیک که با اسپرمی که از بافت بیضه بگیرن باردار شده باشه؟

بله عزیزم بودن که جواب گرفتن..... 

سلام..تبریک به همه دوستانی که مامان شدن من بعد از انتقال اولم که تقریبا ۱۵ روزی میشه که منفی شدم به ...

عزیزم تست ادرار بده البته با کشت..... 

نیاز بود سونو هم برات مینویسن..... 

2810