2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044132 بازدید | 684361 پست
سلام عزیزم من دکترم عارفی  کی میگه در زمینه نازایی کار نمیکنه من تازه باهاش انتقال دادم از ...

آخه جنین هام توی ابن سینا هستش همین امروز زنگ زدم گفتن اینجوریه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه جنین هام توی ابن سینا هستش همین امروز زنگ زدم گفتن اینجوریه

نمیتونی انتقال بدی بهمن؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم الان قبض ویزیت رو چک کردم  فوق تخصص خون و آنکولوژی امیر عباس هدایتی روز شنبه رفته بودم

مرسی عزیزم 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم من فردا دارم‌میرم رویان هر سوالی داری بگو بپرسم برات

سلام گلم ،راستش فکر کنم پزشک زنان من رو ارجاع بده به متخصص خون ،میخواستم ببینم چه روزهایی هستش ،آخه میخوام یه روزه برگردم و اینکه نوبت از قبل میخواد یا نه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم ممنونم. من رفتم محب یاس، چون هم اورژانسی شد و دکتر رحیمی اینجا بود خیالم راحت تر بود، هم احتما ...

ان شالله بزودی میان بغلت چند ماشالله اینقدر زود بزرگ میشن یادت میره چقدر کوچلو بودن

خدایا شکرت
کابرگولینو میدونم عوارض تخمک کشی وهایپری رو کمتر میکنه ولی اون یکیو نمیدونم شما اولین سنو چند تا فول ...

من تو سونو هام میگفت ۵ .۶ تا تخمک تو هر کدوم ولی ۱۴ تا تخمک دراومد امروز فهمیدم خدارو شکر ۱۲ تا جنین برام تشکیل شده