2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
ازمایش دادم منفی شد اینبارم خدا در رحمتش به رو من بسته من بندش نیستم 

عزیزم درکت میکنم خودم انتقال منفی داشتم سخته 

ولی تو پر انرژی تر ادامه بده یادت باشه آرزوهامون تاریخ انقضا ندارن میتونیم بریم دنبالشون 

انتقاال چندمتون بود ؟هیسترو کردین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مرکز اصفهان بودم عزیزم  رفتیم هتل آپارتمان گرفتیم که آشپزخونه هم داشته باشه همسرم آشپزی میک ...

چه خوبه آقایون آشپزی بلد باشن ،همسر من متاسفانه چیزی بلد نیست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم من سونو ان تی فکر کنم ۳۰ بود و واژینال ۲۹/۵. واژینال دقیقه ها شکمی دقیق نیست گلم گاهی خطا داره. ...

وای پس چرا من دکترم حرفی از سرکلاژ نزد اصلا فقط گفت استراحت کن حالا خودم فقط واسه دستشویی و غذا از جام بلند میشم اره منم شنیدم شکمی خطا داره واژینال کمتر هم هست نسبت به شکمی

درد داشت سرکلاژ؟

خداروشکر که ختم به خیر شد من ویزیت بعدیم 23 روز دیگس تا اون روز استراحت میکنم تا بهش بگم سرکلاژو ببینم چی میگه فعلا که خطرناک نیست؟ تا کی میشه سرکلاژ کرد؟ ببخشید سوالام زیاد شد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ازمایش دادم منفی شد اینبارم خدا در رحمتش به رو من بسته من بندش نیستم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم شما طول سرویکست چند بود که سرکلاژ شدی؟ من طول سرویکسم تو سونو ان تی با سونو شکمی 30 بود و دکتر ...

نیلداجون شماطول سرویکست درحال حاضر خوب هست زیر۳۰ دیگه تقریبا پرخطرحساب میشه استراحت داشته باش و کارخونه انجام نده درحدکارسبک باشه کافیه تا بعدکه بری دکترعزیزم

وای پس چرا من دکترم حرفی از سرکلاژ نزد اصلا فقط گفت استراحت کن حالا خودم فقط واسه دستشویی و غذا از ج ...

درد که نه خیلی کم بود در حد گرفتگی شبیه پریود یکی دو ساعت بود فقط. نه گلم دیر نیست من ۱۴ هفته شدم فکر کنم تا ۱۸ هفته وثت داری حتی بعضیا که یهو طول سیروکسشون کم میشه دیر تر از ۱۸ هفته هم انجام میدن. ببین دکتر من میگفت زیر ۲۸ سرکلاژ میکنم ولی من خودم اصرار کردم چون خیلی اسارسی هستم و با شرایط سخت باردار شدم نمیخواستم ریسک کنم. شما استراحت کن فعلا و ی سونو واژینال از دکترت بخواه که انجام بدی اگه همون ۳۰ باشه اوکیه. سونو واژینال اصلا درد نداره چون عمیق فرو نمیکنن من حتی بعد سرکلاژ هم چند بار سونو واژینال شدم

انشاله خوب میشی عزیزم

حالت خوبه عزیزم؟

میشه بگی دکتر علیرضایی برا قبل پانکچرت چه داروهایی تجویز کرده بود؟

خودت چه مکمل هایی استفاده کردی؟

خراش و پی ار پی و از این قبیل برنامه ها هم داشتی؟

من هفته بعد سیکلم با علیرضایی شروع میشه استرس دارم

انشاءالله گیرت میاد عزیزم، حالا من از دکترم روز انتقال پرسیدم اگه مثبت شدم استرادیول چند ورق بیشتر ن ...

اره منم دیدم تا ده هفته میخورن به من مرکز گفته یه هفته بعد از ازمایش زنگ بزنم برای سونو وقت بگیرم گفته همه داروهات رو ادامه بده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
یه قرص هست که در اصل واسه اقایون هست  ولی داخل انتقال کمک میکنه به خونرسانی رحم که باید واژینا ...

منم داشتم دفعه قبلش خونرسانی خوب نبود کنسل شد دکترم اینو داد ضخامتم زودترهم بالا رفت

یا رب العالمین