2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست

سلام بچه ها من آزمایش های ایمنی انعقادی دادم مشکل انعقادی داشتم ایمنی هم لب مرز بود یعنی نه مثبت بود نه منفی که دوباره واسم آزمایش نوشت احتمالا خودایمنی هم دارم دعا کنید برام مثبت شه این دفعه انتقالم ان شاالله پریود بعدی میرم واسه شروع سیکل سیکلمم نچراله و قراره دومرحله ای انتقال بدن ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم بزارید چیکار کنم از الان واسه انتقال؟

@مهربون21    

@دلارام99    

@دارچین    

@nilda71    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما پردنیزولون رو هنوز میخوری قطع نکردی 

اشتباه نوشتم ١٤ هفته، دكترم گفت هفته ١٦ قطع ميشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها من آزمایش های ایمنی انعقادی دادم مشکل انعقادی داشتم ایمنی هم لب مرز بود یعنی نه مثبت بود ...

سلام عزیزم ،انشالله که اینبار مامان بشی ،سارا جون کدوم آیتم های انعقادی مشکل داشت ؟منم تازه آزمایش دادم که متوجه شدم مشکل انعقادی دارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره عزیزم همونجا اطلاعات بپرس بهت میگه کجابری یه پنج دقیقه پیاده روی داره

باشه گلم ،میگم پنجشنبه ها هم هستن دیگه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ،انشالله که اینبار مامان بشی ،سارا جون کدوم آیتم های انعقادی مشکل داشت ؟منم تازه آزمایش د ...

عزیزم هزینه ازمایش ها چقد شد؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من شياف دارم با اپليكاتور ميزارم خيلي راحته ، اوايل با دست ميزاشتم خيلي اذيت مي شدم و خارش گرفته بود ...

من با دستکش میذاشتم ولی اخرا احساس میکردن دهانه خیلی متورم شده

خدایا شکرت
عزیزم هزینه ازمایش ها چقد شد؟

شد ۲۵۰۰ عزیزم 

این ها رو انجام دادم

Mthfr  pai1  antithrombin  protein c  protein s  serumhomocystein 

ایمنی ها رو قبلا انجام داده بودم

سلام عزیزان، شب خوش

من امروز بعد از ۱۴ تا تزریق آمپول بوسرلین رفتم مرکز 

بهم گفتن باید روش سیکلت رو عوض کنی اصلا نباید بوسرلین میزدی

گفتن بعد از ۴۸ ساعت دوباره بیا سونو..

خیلی نگرانم، هنوز هم پریود نشدم.

2810