2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044081 بازدید | 684359 پست
مررررررسی عزیز دلم ،خییییلی لطف کردی ❤❤❤ من اگر رفتم انشالله یه جوری میرم که صبح زود اونجا باشم اون ...

اره عزیزم

همونجا اطلاعات بپرس بهت میگه کجابری

یه پنج دقیقه پیاده روی داره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
براي چي دكتر بهتون اين امپول را داده؟

پروژسترون داشتم، كه گفت از شنبه قطعش كن و اين آمپول رو هر ١٢ روز بزن

نه لك دارم نه چيزي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروژسترون داشتم، كه گفت از شنبه قطعش كن و اين آمپول رو هر ١٢ روز بزن نه لك دارم نه چيزي

عزیزم شما پردنیزولون رو هنوز میخوری قطع نکردی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قربونت برم مهربونم گاهي يه تلنگري چيزي حس ميكنم مطمئنم حركت روده نيست مخصوصا حركت قل سمت راستم كه خل ...

بچه تو شکم توعه بقیه تشخیص میدن چه حرکتیه؟؟؟دیگه وقتشه حرکتشو حس کنی خوشبحالت😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون عزيزم از توضيحاتت، يكم خيالم راحتتر شد. خوب شد گفتي، فردا پس به دكترم ميگم شايد بگه فقط سلفري ...

قربونت عزیزم، اره حتما بگو چرا هزینه الکی کنی هم غربالگری بدی هم سلفری وقتی همونه

دیگه شما که تصمیمت با سلفریه یه بار انجام بده فقط جواب سلفری تقریبا 1 ماه طول میکشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم شما پردنیزولون رو هنوز میخوری قطع نکردی 

نه عزيزم گويا هفته ١٤ قطع ميكنه دكتر، گفت فعلا بايد بخوري ولي استراديول رو گفت تا شنبه تدريجي قطعش كنم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
قربونت عزیزم، اره حتما بگو چرا هزینه الکی کنی هم غربالگری بدی هم سلفری وقتی همونه دیگه شما که تصمیم ...

اين آزمايش ها رو هم دكترم گفت يكماه طول ميكشه جوابش. نكنه نوشته برام؟ دارم گيج ميزنم؟ توي نسخه چي مينويسن؟ يادته شما؟

الان نه عزيزم از ٦ تا ٩ هفته زدم گلم. اره منم ايراني زدم

مرسي عزيزم، پس ميگيرم ايرانيشو

2810