2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043958 بازدید | 684352 پست
بچه ها کسی از کابر پونه خبر داره بارداریش صد در شد ان شاالله؟ @پونه

@پونه00    

این کاربریشونه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دكترم برام ننوشته، نميدونم چكار كنم😔 گفتم فردا زنگ بزنم مطب ببينم چي ميگه. شايدم گذاشته بعد از جواب ...

یعنی فقط نسخه سونوگرافی ان تی برات نوشته؟ خوب چرا میخوای سلفری انجام بدی عزیزم؟شاید لازم نیست، آزمایش غربالگری باید برات نسخه میداد

برای سلفری تا هفته 17 گویا وقت داری یعنی نباید مثل آزمایش غربالگری حتما تو همین روز سونو انجام شه 

اره زنگ بزن بپرس خیالت راحت شه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلداجون منم حسم میگه بچه‌‌ات دختره نمیدونم چرا    انشالله سالم و صالح باشه که ازهمه چیزمه ...

مرسی قربونت برم 

قربون حست عزیزم تو که همه حسات درسته ایشالله اینم درسته و همسرم از ذوق پرواز میکنه😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دارچين جون حال خودتو فندوقات خوبه؟ عزيزم چندبار تگت كردم اما نشد متاسفانه. قوي باش مامان مهربون بزود ...

نمیدونم چرا انقد زیاد نگه میدارن. دختر بزرگترم رو گفتن آخر این هفته میره بخش، آخر هفته بعد مرخص میشه. دختر کوچیکم رو جوری برخورد میکنن که انگار مسخره است ازشون بپرسم کی مرخص میشه   

منم میخام بدونم😊ب منم بگین لطفاً عزیزم😍

طوطیا جون پروژستررون دو تا داشتن یکی ۷صبح و یکی ۷ عصر

انوکسا هم ۷ عصر

امپولا رو همسرش تزریق میکرده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حتما ممنون عبداللهی یا مهرافزا کدوم؟خودم میتونم انتخاب کنم پزشکمو تو مرکز؟

دکتر مهرافزا الان خیلی سخت ویزیت میکنن و باید حتما یا آشنا داشته باشی یا خیلی اصرار کنی 

من پیشنهادم همون دکتر عبدالهیانه

تو مرکز مهر فقط هستش مطب نداره اونجا دو تا اتاق داره و تک تک ویزیت میشی و دکتر اول میاد پروندتو میخونه بعد سونو میکنه و شرایطتت رو میگه خدایی من هر سوالی پرسیدم خودش جواب داد و کلیم وقت برام میذاره 

الهی بگردم.این روزا هم میگذره عزیزم و روزای خوب میان و وقتی به این روزا فکر میکنی لبخند میزنی.نگران ...

خدانکنه عزیزم. از خدا میخوام هیچ مادری این روزها رو تجربه نکنه...

عزیزم احتمالا یکی از دخترهام هفته بعد بیاد خونه، اون یکی رو گفتن وزنش باید خیلی بره بالا تا مرخص شه که شاید یه ماه دیگه زمان ببره    نمیدونم چرا انقدر زیاد نگه میدارن   

نمیدونم چرا انقد زیاد نگه میدارن. دختر بزرگترم رو گفتن آخر این هفته میره بخش، آخر هفته بعد مرخص میشه ...

عزیزم مبارک باشه قدم نو رسیده هات

انشاالله سالم باشن

اخه چه عجله ای داری از خدات هم باشه که توی بیمارستان بدون استرس و با امکانات کامل دارن جون میگیرن حالا فکر میکنی خونه بیاری کارت راحته؟ استرست کمتر میشه؟

توروخدا عجله نکن بذار قوی بشن انشاالله چشم بهم بزنی ببینی دارن دورت شیطونی میکنن😍😘

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم سه روزه اول کامل استراحت بودم فقط یه امپول پروژسترون داشتم پایین هتل میرفتم تزریق میکردم. پروژست ...

اره پنج شش روز تهران بمون حتما تا خوب جای جنین سفت بشه بعدشم تو ماشین دراز بکش اره هر یک ساعت و نیم خوب بوده چون تو خونه هم همین فاصله باید برا دستشویی بلند بشی 

راستی قرص هیدروکسی هم که دکتر شاکریان داده بخور 

اگه دکترت دو مرحله ای قبول کنه خوبه هم جنین سه روزه انتقال دادی هم شانستو واسه بلاست امتحان کردی 

اناناس هم حتما بخور فقط پنج روز اول بعد دیگه نباید بخوری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم مبارک باشه قدم نو رسیده هات انشاالله سالم باشن اخه چه عجله ای داری از خدات هم باشه که توی بی ...

عزیزم هر روز دارن از دخترم رگ مگیرن. روزی حداقل نیم ساعت برای رگ گرفتن گریه میکنه. میگن بد رگه.. من فقط دو ساعت وقت دارم ببینمشون، امروز یک ساعت تمام چهار تا پرستار بالای سرش بودن و دخترم گریه کرد و صدای گریه اش تو کل سالن میپیچید... انقدر گریه کردم که خدا میدونه... آدم دل نداره جگرگوشه اش رو تو اون حال ببینه... به حرف آسونه، جایی بدتر از بیمارستان نیست...

عزیزم دکترتون گفتن یکی صبح یکی شب پروژسترون بزنید؟؟همیشه ب من میگن دوتاشوتویه سرنگ یبارتزریق کنید،بع ...

اره دکترم گفت یکی صبح یکی شب ولی دیگه شیاف نداشتم 

توی دست گرمش کن و خیلی یواش تزریق بشه 

عزیزم هر روز دارن از دخترم رگ مگیرن. روزی حداقل نیم ساعت برای رگ گرفتن گریه میکنه. میگن بد رگه.. من ...

عزیزم قدم نو رسیده مبارک انشاالله به زودی مرخص میشن 

یادته توی انتقالت لک دیدی گفتی دیگه پریود شدم کلی ناراحت شدی همش گذشت همش تموم شد اینم میگذره درک میکنم خیلی خیلی سخته ولی باید صبوری کنی انشاالله  زود زود مرخص میشن و یه عالمه میگیریشون توی بغل و از بوی خوبشون مست میشی 

آرزو جان تیکر نداری یادم نیست چند هفته ای.ولی نگران نباش.والا برای منم همینه لک و خون دست از سرم برن ...

الان هفته ۲۷ هستم عزیزم. من هماتوم هم  نداشتم از اول .ولی علت لک الان رو نمیدونم .قبلش گذاشتم به حساب جفت پایین .الان نمیدونم واقعا.توکل به خدا عزیزم خدا به دل هممون رحم کنه .هفته دیگه تست تحمل گلوکز دارم که حتما باید برم اوایل هفته بعد تر هم نوبت دکترم هست یعنی مجبورم که برم اگه نه اصلا بیرون نمی رم. امید به خدا عزیزم .خدا کمکمون کنه 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اره پنج شش روز تهران بمون حتما تا خوب جای جنین سفت بشه بعدشم تو ماشین دراز بکش اره هر یک ساعت و نیم ...

ساعت هیدروکسی و پردنیزولونم بگو لطفا. هر چند میترسم زیاده روی باشه ولی میخورم. بازم میخام برم پیش دکتر شرکت

.

عزیزم ببخشید که خیلی سوال میپرسم اسم کامل هیدروکسی رو بهم بگو چون یه بار داروخونه بهم نداد گفت دو نوعه و دوزشم باید بدونی.

تو دو مرحله ای انجام دادی؟ چند تا انتقال دادن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810