2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044003 بازدید | 684354 پست
وقتی هایپر شدی بیمارستان رفتی؟ چطور درمان کردی؟ میشه امروز خودم برم سونوگرافی آزاد؟ برام تشخیص میدن ...

ببین من حالم خیلی بد شد تنگی نفسو دل درد شدیدو حالت تهوع دوبارم از هوش رفتم 

رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت امپول انوکسا چیه اونوداد زدم تا پریود شدم‌

کی پانکچرشدی تا میتونی اون چیزایی ک گفتم بخور روزی ۸تا سفیده بخور ابپز دوغ شووووور نمکی خیلی بخور

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم آزمایشگاه دادی؟

من که رشت انجام دادم عزیزم ازمایشگاه رازی، اما فرستادن برای آزمایشگاه دنا تهران، تو تمام فرما که پر کردم سربرگ آزمایشگاه دنا خورده بود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم زنگ زدم کلینیک . گفت اگه احابت مزاج داری و تهوع نداری طبیعیه. دردش قابل تحمله. شما تهوع داشتین ...

خب خداروشکر، آره من هم یبوست بودم و هم تهوع داشتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بالاترين امار انتقال مثبت همون ٦٠ درصد هستش ، ضمن اينكه مركز مام امار ها را درست نميگه ، هانا جون با ...

آخه من فکر میکردم دکتر نصر فرق داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مطب میرفتی یامرکز؟ همونجایی که سونومیشدی برو دکتر دوباره سونو کنن

دکتر مطب سونو واژینال میکرد. سونو شکمی نداره. همون درسته؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
مطلب رو کجا خوندی ستاره جون؟

داخل پیج خود دکتر نصر گلم .داخل هایلایت ها هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میشه بهم درخواست بدی باهم باشیم اخه من خیلی استرس دارم دوست دارم بایکی ک شرایطمو داره باشم

درخواست دادم عزیزم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ان تی رو کجا رفتی؟چه خوب بوده قیمتش مام فکر کنم رو 1.500باشه.از اینکه میبینم با ایمانی واقعا لذت میب ...

چه خبره 1500 همون سونو عادیه دیگه فقط یه سری جزئیات ریزم میگه که تو سونو معمولی خوب اونارو نمیگن

من رشت انجام دادم عزیزم اما چیکا جونم فکر کنم همین حدود گفته بودن شده سونوشون ایشون تو سعادت اباد رفته بود 

میدونم ناامیدم نمیکنه خدایی که با این شرایط و مشکلات بهم بخشیدتش میدونم که خودشم حفظش میکنه بارانا جون

الهی کوچولوتو سالم و سلامت بغل کنی عزیزدلم 

تو سونو ان تی واضح میبینیش خوشگلتو

اره همه میگن عدد بالا دختره همسرم عاشق دختره مامانم دیروز میگفت من میدونم دختره چشمای همسرم میخندید از ذوق زیاد اما من حسم میگه پسره نمیدونم چرا 

تو چی؟ حست میگه بچت چیه؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آپکا مشکل داشتم آنتی تی پو و یه انتی دیگه بود که مربوط به تیروئید بود  و سی دی 56

مرسی عزیزم

ببین من حالم خیلی بد شد تنگی نفسو دل درد شدیدو حالت تهوع دوبارم از هوش رفتم  رفتم پیش دکترم سو ...

مرسی عزیزم.

خب خداروشکر، آره من هم یبوست بودم و هم تهوع داشتم.

مرسی عزیزم. ❤

عزیزم  منم رشتم شما پیش کی میکرو انجام دادی؟برم کلینیک مهر خوبه؟

من مرکز مهر میکرو کردم عزیزم اما چون آندومتریوز داشتم و همسرم مورفولوژی صفر بود از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین برام تشکیل شد که اونم یکیش موقع ذوب از فریز درنیومد اسفند انتقال دادم منفی شدم سه بارم iui منفی داشتم

اردیبهشت خدا برام معجزه کرد طبیعی حامله شدم

من الان مرکز مهر تحت نظر دکتر عبدالهیان هستم خیلی دکتر خوبین من ازشون خیلی راضیم خیلیا پیششون باردار شدن 

2810