2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
شرحال کامل انتقالم بعد از اینکه انتقال اولم منفی شدم تصمیم گرفتم خوب بررسی و چکاپ بشم بعد برم واسه ...

عزیزم علت میکرو کردنتم بگو بی زحمت. 

و چندتا چنین با چه گریدی انتقال دادی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم،من تیروئیدم رو به پرکاریه و همینطور حساسیت فصلی دارم چی؟آیا باید پردنیزولون مصرف کنم؟؟؟

عزيزم از دكترتون بپرس تا اونجايي كه من ميدونم به تيروييد كم كار و افرادي كه مشكل ها كه مشكل ايمني دارند تجويز ميشه و براي افرادي كه مشكل ايمني ندارند و چند بار سابقه ي انتقال منفي داشتن هم تجويز ميشه ، من خودم به دكترم پيشنهاد دادم گفت مصرف كنم 

آره انتقال اول متاسفانه آدم بی تجربه ست ،من انتقال اولم همش گریه میکردم ،راستی آمار انتقال مثبت دکتر ...

بالاترين امار انتقال مثبت همون ٦٠ درصد هستش ، ضمن اينكه مركز مام امار ها را درست نميگه ، هانا جون با نصر انتقال دادن ميگفت از ١٠ نفرشون  فقط يك نفرشون مثبت شده 

دوستان تا به حال کسی بوده تو این تاپیک که با اسپرمی که از بافت بیضه بگیرن باردار شده باشه؟

چرا تسه نمي كنيد خيلي ها تو اين تاپيك با تسه جنين هاي بلاست براشون تشكيل شده و مثبت شدن 

چشم انتظارای گروه به نیت مادرشدنتون برای ۴۰ نفر میخوام یاسین و یک صلوات امام رضا بخونم انشاالله خدا ...

سلام گلم به نیت منم بخون تازه دیدم اگه جا داره اسمم فاطمه هسش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم ممنونم. من رفتم محب یاس، چون هم اورژانسی شد و دکتر رحیمی اینجا بود خیالم راحت تر بود، هم احتما ...

دارچين جون عزيزم قوي باش اين روزاي سختت ميگذره 

جوجه هات مرخص ميشن به سلامتي ان شاءالله 

يه لحظه از ذهنم نميري دعاگوت هستم

🌸💗🌸💗🌸

سلام عزیزم، قربونت💋 خوبی شما؟ انشاالله قسمت خودتم میشه، به امید خدا🥰🥰🥰 راستی چیکار کردی؟

مرسی فدات بخوبیت

انشالله انشالله

منم انتقال دادم دومرحله ای وخداروشکر فعلا مثبت شدم😊

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم عزیزم. خداروشکر، چی بگم.. همین الان کلی گریه کردم که بچه هام تو بیمارستانن    

دارچين جون حال خودتو فندوقات خوبه؟ عزيزم چندبار تگت كردم اما نشد متاسفانه. قوي باش مامان مهربون بزودي دسته گلاي خوشگلتو ميبري خونه عزيزم. دكتر نگفته تا كي بايد بمونن؟

خداياشكرت....❤️