2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
من همسرم واریکسل داشت مورفولوژی یک درصد و حرکت افتضاح به خاطر همون جنین های خوبی تشکیل نمیشد دو بار ...

ممن یبار انجام دادم ولی مرکز خوبی نبود 3 تا پسر تشکیل شد که هر سه رو کاشتن ولی منفی شد

راستی همسر شما آزمایش DFIاسپرم رو انجام دادن یا مکملی خوردن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همسرم واریکسل داشت مورفولوژی یک درصد و حرکت افتضاح به خاطر همون جنین های خوبی تشکیل نمیشد دو بار ...

عزیزم میشه بگید هزینه پی جی دی چقد دادی؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله حتما میشه من از روز ۱۲ انتقال بیبی چک گذاشتم مثبت شد ولی هیچ امیدی نداشتم چون امپول میزدم به ...

عزیزم مبارک باشه به سلامتی انشالا 🥰🥰

پردنیزولون رو چند روز بعد انتقال شروع کردی؟

علائم از اول چیزی داشتی؟

یادم نیست ولی من تیروییدم نرماله کی میری برای انتقال 

قراره پریود بشم برم ولی تیروئیدم کم کار شده نمی دونم انتقال میده برام یا نه دکتر غدد رفتم دارو بهم داد  

پردنیزولون رو پریود شدی شروع کردی یا قبل از پریودی ؟؟

ممن یبار انجام دادم ولی مرکز خوبی نبود 3 تا پسر تشکیل شد که هر سه رو کاشتن ولی منفی شد راستی همسر ش ...

نه همسر من دی اف مشکلی نداشت فقط واریکوسل داشت که با عمل هم خوب نشد مکمل دکتر بهش یونی زینک داد کدوم مرکز بودید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

ببنظرم این مکملایی که می خورم کافیه یا ال آرژنین هم بگیرم؟

قراره پریود بشم برم ولی تیروئیدم کم کار شده نمی دونم انتقال میده برام یا نه دکتر غدد رفتم دارو بهم د ...

عزیزم حتما تیروئید تو نرمال کن بعد انتقال بده پردنیزولون رو همون موقع پریود شروع کردم هر ۱۲ ساعت یک قرص ۵ 

نه همسر من دی اف مشکلی نداشت فقط واریکوسل داشت که با عمل هم خوب نشد مکمل دکتر بهش یونی زینک داد کدوم ...

ههمسر منم واریکوسل داشته و دوبار عمل کرد ولی بیفایده

دکتر ازش آزمایش دی اف آی گرفت دید زیاد خوب نیست

DFIهمسر شما چند بود؟

عزیزم مبارک باشه به سلامتی انشالا 🥰🥰 پردنیزولون رو چند روز بعد انتقال شروع کردی؟ علائم از اول چی ...

پردنیزولون رو سر خود خوردم 😁 یه هفته بعد انتقال دوباره شروع کردم علائم زیاد نداشتم فقط روز ۸ ام دل درد پریود بدی داشتم دمای بدنم هم بالا رفته بود 

ههمسر منم واریکوسل داشته و دوبار عمل کرد ولی بیفایده دکتر ازش آزمایش دی اف آی گرفت دید زیاد خوب نیس ...

نمی دونم ولی گفت نرماله 

ببنظرم این مکملایی که می خورم کافیه یا ال آرژنین هم بگیرم؟

ال ارژنین دوستان میگن برای خون رسانی به رحم عالیه منم از دکترم پرسیدم گفت بخورم