2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684381 پست
به نظرتون قطع کنم مشکلی ایجاد نمیکنه تا کی باید بخورین 

عزیزم تبریک میگم مادرشدنتو...خداروشکر که مثبت شدی😍😍

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشالله شماهم به زودی باخبر خوش میایی و خوش حالمون میکنی ❤بی بی چک نذاشتی 

فدات مهربون  نه چون آخرین تزریق hcg پنج شنبه بود،  بزنم ممکنه خطا داشته باشه، حالا منم امیدوارتر شدم شما رو دیدم چون منم یکی برام انتقال دادن،ای خدا یعنی میشه   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فدات مهربون   نه چون آخرین تزریق hcg پنج شنبه بود،  بزنم ممکنه خطا داشته باشه، حالا منم ا ...

انشالله حتما میشه من از روز ۱۲ انتقال بیبی چک گذاشتم مثبت شد ولی هیچ امیدی نداشتم چون امپول میزدم به نظرم بعد شش رو که از امپول میگذره خطا نداره مطمئنم شماهم باردار میشی ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خیلی ممنون انشالله قسمت شما ❤

ممنونم...کدوم مرکز بودی عزیزم؟

از مداقبت های قبل و بعد انتقالی که خودت انجام دادی میگی برام؟

دکترت قبل انتقال چه کارهایی مثل(خراش.پی ار پی .هیسترو.و عکس رنگی یا مکمل خاصی غیر از داروهای انتقالت) برات انجتم داد گلم؟

ممنونم...کدوم مرکز بودی عزیزم؟ از مداقبت های قبل و بعد انتقالی که خودت انجام دادی میگی برام؟ دکترت ...

من ابن سینا میرم مراقبت چهار پنج روز اول زیاد مراعات کردم ولی روزهای بعدش عادی بودم من ضخامت اندومترم خیلی کم بود به توصیه دوستان لوبیا سبز ابپز خوردم وقتی رفتم برای انتقال دکتر گفت رحمت خیلی خوب شده چسپ جنین برام روز انتقال دکتر تزریق کرد مکمل هم اون چیزهای که سیلویا جون گفتن رو خوردم مثل فرتیل سی ام یک ماه قبل انتقال ال ارژنین روزی ۳ تا ۱۰۰۰ ویتامین دی ۱۰۰۰ و ویتامین ای ۴۰۰ روزی یه بار یک ساعت قبل انتقال یه دونه  قرص پیروکسیکام ده خورم من فقط یه جنین چهار روزه داشتم و امیدی هم نداشتم تو این مدت چند تا چله گرفتم و فقط از خدا خواستم اول واخر فقط خدا ❤❤

ممنونم...کدوم مرکز بودی عزیزم؟ از مداقبت های قبل و بعد انتقالی که خودت انجام دادی میگی برام؟ دکترت ...

دکترمم دکتر انصاری پور بود که بسیار دکتر عالی هست خوش اخلاق ومهربون روز انتقال به خاطر من با پرستارها دعوا کرد دستم رو گرفت با هام صحبت کرد تا استرس نداشته باشم کلی انرژی مثبت بهم داد من که عاشقش شدم 😍😍

دکترمم دکتر انصاری پور بود که بسیار دکتر عالی هست خوش اخلاق ومهربون روز انتقال به خاطر من با پرستاره ...

ممنونم عزیزم بابت توضیحاتت...پس فقط چسب جنین برات زد؟هزینش چقده؟

ممنونم عزیزم بابت توضیحاتت...پس فقط چسب جنین برات زد؟هزینش چقده؟

اره فقط چسب جنین دقیق نمیدونم چون همسرم حساب کرد