2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
سلام بچه ها من دیروز به لطف خدای مهربون روز چهارده انتقال تست بتام مثبت شد انشاالله قسمت تک تک منتظر ...

ای جان مبارکه به سلامتی جنین فریز بود یا فرش؟ بار اولتون بود؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای جان مبارکه به سلامتی جنین فریز بود یا فرش؟ بار اولتون بود؟

خیلی ممنون من یه جنین فریز انتقال دادم بله بار اول بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکاجون‌دکترت‌اسرافیلی‌بود؟درسته؟ اگه‌آره..گفتی‌پیامبران‌هم‌میاد..به‌نظرت‌بخش‌آی‌وی‌اف هم‌کارمیکنه. ...

بله عزيزم اسرافيلي. نه فداتشم فكر كنم فقط بخش اي وي اف عرفان كار ميكنه.

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها من دیروز به لطف خدای مهربون روز چهارده انتقال تست بتام مثبت شد انشاالله قسمت تک تک منتظر ...

سلام عزيزم اي جااااان دلم خيلي خيلي مبارررركه مامان خانم😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيزم اي جااااان دلم خيلي خيلي مبارررركه مامان خانم😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

عدد بتام ۷۶۰ بود خوبه دکتر گفت باید فردا دو برابر بشه 

همسر من اسپریژن خورد با فیت لایف خارجی هستش اصلا تاثیر نداشت  که متوجه شدیم مشکلش مادرزادیه و د ...

خوب ماهم اینارابرامیکرو داده اسپریژن فکرمیکنم یمقدار تاثیر داشته اخه نتیجه  میکرو دوممون بهتر ازاولی بود.

یا رب العالمین
اومدم سری به تاپیک قدیمی ام بزنم که به طور اتفاقی پست شما را دیدم.آخی چه زود گذشت برامون عزیزم من ب ...

عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 الهی زنده باشین و پاینده 

ان شاء الله همیشه خوابش خوب بمونه واقعا معضلیه

گیسو جون همسرت صورتش رنگ پریده نیست یا ریش و موهای بدنش کم پشت باشه؟ من از دکتر غدد پرسیدم گفت از ظ ...

رنگ پریده نه ولی موهاش زیادنیس کلا خانوادگی اینجورن زیاد پرمونیستن.دقیق یهدم نیس حدودا رنج تستروسترون ازمایشگاه فکر کنم ۸بود براشوهرم ۶بود

یا رب العالمین
عزیزم ۴۰۰ میکرو گرم همون یک میشه یا کمتره ؟من ۴۰۰ میخوردم از ۴ ماه قبل از لقاح  به خدا خ ...

نه دیگه گلم 600 واحد از 1 کمتر هست

حق داری گلم، ولی چرا برعکس نشه آخه؟ مثلا هی امیدوار تر نشی؟؟!!! چرا به کل ماجرا به چشم نزدیک شدن به بچه هات نگاه نکنی؟؟؟ استرس که هست ولی الان تو حرکت کردی از خدا هم برکت بخواه 😍😍😍😍

خدا رو شكر چقدو برات خوشحال شدم بهت گفتم انصاري پور  كارش خيلي درسته

مرسی عزیزم شما هم خیلی بهم کمک کردی انشالله خدا نی نی تو برات حفظ کنه❤❤اره اول خدا بعد خانم دکتر عالیه 

خدا رو شكر چقدو برات خوشحال شدم بهت گفتم انصاري پور  كارش خيلي درسته

میگم من می خوام پردنیزولون رو کم کم کنم شما هنوز میخوری