2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
منم خيلي از عرفان چيزاي خوبي نشنيدم ولي انصافا بخش اي وي افش خوب بود من اگر خدا كمكم كنه و بسلامتي ب ...

ان شالله به سلامتی عزیزم .پارسیان کجاست ؟؟؟خونه ام مرزدارانه .به عرفان نزدیک تره فک کنم ولی اگه پارسیان خوب باشه و مسیرش هم کم ترافیک باشه میتونه گزینه خوبی باشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام انا جون شوهرمن اسپرم نداره از بیضه با سرنگ گرفتن جنینا ضعیف بودن یه انتقال فرش ویه فریز منفی شد ...

گیسو جون همسرت صورتش رنگ پریده نیست یا ریش و موهای بدنش کم پشت باشه؟

من از دکتر غدد پرسیدم گفت از ظاهر مرد میشه تشخیص داد که سطح تستسترونش پایینه یا نه. گفت این علائم رو داره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم تو کتاب های رفرنس نوشته فولیک اسید به صورت مکمل 400 میکروگرم نیاز هست  در صورت وجود ساب ...

عزیزم ۴۰۰ میکرو گرم همون یک میشه یا کمتره ؟من ۴۰۰ میخوردم از ۴ ماه قبل از لقاح 

به خدا خیییییلی سعی میکنم که به هیچی فکر نکنم ،ولی همچین که به زمان شروع سیکل میرسم نگرانیهام هم شروع میشن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم دقیق نمیشه گفت چه قدر.....  چون به شرایط بدنتون  روحیتون بستگی داره.....  مثل ...

درسته متوجه شدم . واقعا دستت درد نکنه .خیلی همه چیو با دقت و عاالی توضیح دادی بهم . پس منم پیش دکتر ایمنی میرم ببینم چی میگه، راستی دکتر ایمنی میشه چه دکتری همون ایمنی میشه تخصصش؟ دستت درد نکنه انا جون خیلی زحمتت دادم .

سلام عزيزدلم من سونوگرافي ازاده مكري تو سعادت اباد رفتم

مرسي عزيزم، دكترم به من گفت برم الوند با دكتر گرامي، ولي دكتر گرامي تا ١٩ تير نيستش. نميدونم با كدوم دكتر ويزيت بشم. براي ١٥ تير نوشته برام. گفتم شايد شما شرق هستي الوند رفته باشي. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم خيلي از عرفان چيزاي خوبي نشنيدم ولي انصافا بخش اي وي افش خوب بود من اگر خدا كمكم كنه و بسلامتي ب ...

چیکاجون‌دکترت‌اسرافیلی‌بود؟درسته؟

اگه‌آره..گفتی‌پیامبران‌هم‌میاد..به‌نظرت‌بخش‌آی‌وی‌اف هم‌کارمیکنه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم دکترا توصیه میکنن سه چهار روز اول استراحت نسبی باشه اما تو این 6-7 سال بودن دوستانی که همون رو ...

خونه فامیل همسرم هست اگه بمونم اما راحت نیستم گفتم بدونم اگه بشه برگردم بهتره خونه خودم باشم پس همین کارو میکنم ماشین خودمون برمیگردم عقب دراز میکشم و وایمیسم و پیاده میشم و دوباره سوار میشم پناه برخدا فقط کافیه خدابخواد هیچی جلودارش نیس همه چی جور میشه الهی خداجونم برا هممون بخواد هرکی تواین راه سخت و نفس گیر پا میذاره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مام مشکل اسپرم داشتیم اما بعد تولد دخترم در کمال ناباوری وقتی 14-15 ماهه بود مجدد باردار شدم پ ...

ای جان عزیزم خداروشکر چقد خوب بوده صددرصد کارخدا جداس ولی اینجوری که دکترا میگن اصلا طبیعی بچه دار نمیشیم مگه معجزه و خواست خداباشه طبیعی نینی دار بشیم توکل به خدا تا ببینیم چی پیش میاد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی از راهنمایی کاملت عزیزم اتفاقا یبوست هم هستم شدید

منم شدیدا یوبس شدم جوری که تا پریود نشدم اصلا دستشویی نداشتم شدیدا بد بود هرچی هم مصرف میکردم برا یوبس بودنم خوب بشه تاثیر نداشت تا اینکه پریود شدم انگار آب رو آتیش بود شانس آوردم دقیقا یه هفته بعده پانکچرم پریود شدم و راحت شدم

سلام خانما دکتر به شوهرم قرص اسپیمن و ماسل هرب و انرژکس داده.به نظرتون چقدر رو اسپرم تاثیر داره؟دفعه ...

همسر من اسپریژن خورد با فیت لایف خارجی هستش اصلا تاثیر نداشت  که متوجه شدیم مشکلش مادرزادیه و دارو اثری نداره یعنی بیضه هاش کوچیکه و خوب نزول نکرده دیگه دکتر بهش دارو ندادن گفتن فقط میکرو

مرسي عزيزم، دكترم به من گفت برم الوند با دكتر گرامي، ولي دكتر گرامي تا ١٩ تير نيستش. نميدونم با كدوم ...

اخي عزيزم بسلامتي والله دكتر من گفت ازمايشاتو برو دنا انجام بده سونو هرجا دوست داشتي برو سونوگرافي رستاك رو بهم معرفي كرد

خداياشكرت....❤️ 
2810