2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043965 بازدید | 684353 پست
اهاان ممنون یعنی روز دوم برم دیگه تا چند روز بعدش کاری ندارم برا موندنم میگم اخه از شهرستان میرم تهر ...

بله عزیزم اگه سونوی مجددی باشه حدودای نیما سیکل به بعد خواهد بود.... 

یعنی فاصلش آنقدر کم نیست..... 

اگه اشتباه یادم نباشه حدودای 17-18 سیکل اگه قرار سونوی مجدد باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره هایپر شدم اردیبهشت هایپر شدم گفتن سه ماه دیگه بیا که رحمت به حالت عادی برگرده که بعد از سه ماه م ...

عزیزم انشالله اصلا کارت به انتقال نمیرسه و خودت مامان میشی.... 

خیلیا اینطوری مامان شدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم خیلی راهنماییت خوب بود آدم بدونه تکلیفش چیه یکم بهتره سلامت باشی شما چی باردارید؟ نتیجه گر ...

خاهش میکنم عزیزم.. من ماه پیش انتقال دادم متاسفانه منفی شد

دوباره مرداد میخام برم...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بله عزیزم اگه سونوی مجددی باشه حدودای نیما سیکل به بعد خواهد بود....  یعنی فاصلش آنقدر کم نیست ...

خیلی ممنون خوبه فاصلش زیاده میتونم برگردم شهرستان و دوباره برم میگم روزی که برام انتقال بدن به نظرتون همون روز  میتونم برگردم شهرستان یا نه باید بمونم؟ اگه برگردم با چه وسیله ای برگردم خوبه؟ خیلی استرس این چیزارو دارم؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام ترشح سبز دارم دکتر نبود پیش ماما رفتم گفتن عفونت داری بهم سفالکسین ۵۰۰ دادن هر شش ساعت . کسی مص ...

عزیزم اگه دکترت تایید کرده جای نگرانی نیست..... 

من خودمم انتقال آخرم که + شدم التهاب و سوزش داشتم روز انتقال..... 

برام پماد تجویز کردن..... 

عزیزم اگه دکترت تایید کرده جای نگرانی نیست.....  من خودمم انتقال آخرم که + شدم التهاب و سوزش د ...

شهر مون قحطی دکتر زنان اومده همه رفتن مسافرت‌ . ی ماما تو شهرمون هست خیلی معروفه. اون تجویز کرد. 

صلوات  
خاهش میکنم عزیزم.. من ماه پیش انتقال دادم متاسفانه منفی شد دوباره مرداد میخام برم...

ووای واقعا متأسف شدم انشاالله این بار نتیجه بکیری شما بچه دارید بازم یا نه؟ من فعلا مامان نشدم تا ببینم خداجونم لایق میدونه امسال مامان بشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ووای واقعا متأسف شدم انشاالله این بار نتیجه بکیری شما بچه دارید بازم یا نه؟ من فعلا مامان نشدم تا بب ...

قربونت بشم عزیزم..انشالله مصلحت خدا با حاجت دلتون یکی باشه و همین بار مادر میشیم😍😍

من ی پسر ۶ سالع دارم..هفت سال پیش میکرو کردم و بار اول مثبت شد خداروشکررر 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم انشالله اصلا کارت به انتقال نمیرسه و خودت مامان میشی....  خیلیا اینطوری مامان شدن....&nb ...

ممنون برا انرژی مثبتت عزیزم فعلا دوبار بعد از پانکچرم پریود شدم و خبری نبود  و آخر این ماه که دوباره پریود بشم روز دوم میرم مرکز مگه خداجونم برامون معجزه کنه و طبیعی باردار بشم من مشکل از همسرمه که مشکل مادرزادی و ژنتیکی اسپرم و بیضه داره و میکرو انجام دادیم

قربونت بشم عزیزم..انشالله مصلحت خدا با حاجت دلتون یکی باشه و همین بار مادر میشیم😍😍 من ی پسر ۶ سال ...

ممنون عزیزم انشاالله من برا اولین بار مادر بشم و شما دوباره مادر بشید الهی شکر که یه گل پسر دارید اللهی امسالم دوباره باردار بشید و نتیجه بگیرید

خیلی ممنون خوبه فاصلش زیاده میتونم برگردم شهرستان و دوباره برم میگم روزی که برام انتقال بدن به نظرتو ...

عزیزم دکترا توصیه میکنن سه چهار روز اول استراحت نسبی باشه اما تو این 6-7 سال بودن دوستانی که همون روز برگشتن و + هم شدن..... 

اگه مجبوری برگردی ترجیحا ماشین شخصیتون باشه بهتره..... 

چون یه جورایی راحتتره هر یکی دو ساعت یه بارم میتونین نگه دارین و یه چند قدم راه بری.... 

شهر مون قحطی دکتر زنان اومده همه رفتن مسافرت‌ . ی ماما تو شهرمون هست خیلی معروفه. اون تجویز کرد.&nbs ...

والا یه چیزی که میدونم عوارض عفونت کمتر از دارو نیست..... 

من حتی تو بارداریم ذات الریه هم کردم و چند روز شب و روز تزریق داخل سرمی آنتی بیوتیک هم داشتم و شکر خدا الان وروجکم صحیح و سالمه..... 

برا همین + فکر کن عزیزم..... 

نگرانم نباش..... 

به هر حال ماما هم طبق شرایطت دارو داده..... 

2810