2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043893 بازدید | 684348 پست
بچه ها خواهش میکنم بگین قبل پانکچر و انتقال چه کارایی انجام بدم ؟ از لحاظ تغذیه هم بگین 

عزیزم تنها چیزی که میتونم بگم از کسی تقلید نکن..... 

مطابق طبعت و شرایط بدنیت بخور..... 

سالم و مقوی بخور..... 

آب زیاد بخور..... 

چیزای عجیب غریبم اصلا نخور که بدنت بهش عادت نداره و نمیدونی بدنت چه واکنشی نشون میده! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا یه چیزی که میدونم عوارض عفونت کمتر از دارو نیست.....  من حتی تو بارداریم ذات الریه هم کرد ...

خدا رو شکر ک سالم هست کوچولو. دارم استفاده میکنم امیدوارم حل بشه مشکلم. ممنون ج دادی عزیزم. 

صلوات  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون برا انرژی مثبتت عزیزم فعلا دوبار بعد از پانکچرم پریود شدم و خبری نبود  و آخر این ماه که د ...

عزیزم مام مشکل اسپرم داشتیم اما بعد تولد دخترم در کمال ناباوری وقتی 14-15 ماهه بود مجدد باردار شدم پس خدا بخواد نشد نداره! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله ب سلامتی عزیزم جنین چند روزه انتقال دادی فرش بود یا فریز نشسته بخونی بهتره ب نظرم واسه منم د ...

یدونه بلاست سی انتقال دادم گلم فریز بود، اسفند 98 تخکمک کشی کردم

چشم حتما ان شاء الله حاجت روا بشی 

عزیزم تنها چیزی که میتونم بگم از کسی تقلید نکن.....  مطابق طبعت و شرایط بدنیت بخور.....  ...

اها درسته .دستت درد نکنه یعنی همون روشی ک همیشه میخورمو پیش بگیرم ؟یه سریا میگن گرمی بخور یا فلان چیزو یعنی اشتباهه ؟

خانوما من شب باید شیاف سیکلوژست ۴۰۰ بذارم. ظهر برای شیو بدنم از کمر چرخیدم زیر شکمم سمت چپ تیر میکشه تا الان. ماما گفت اگه درد داشتی شیاف بذار. الان بذارم شب هم باید دوباره بذارم؟

صلوات  
برا همین میگم سن جنین مهم نیست.....  مهم سالم بودن جنینه و پذیرش بدنت.....  من اولش سه ر ...

آنا جون سلام خوبی عزیزم 

میگم شما از اول سیکل انتقال آنوکسا داشتید یا بعد از انتقال ؟

و اینکه هموزیگوت بودن بد هست یا هتروزیگوت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اها درسته .دستت درد نکنه یعنی همون روشی ک همیشه میخورمو پیش بگیرم ؟یه سریا میگن گرمی بخور یا فلان چی ...

عزیزم ببین من اصلا اینو قبول ندارم همه باید قبل انتقال گرمی بخورن بعد انتقال سردی و.... 

مثلا من طبعم سرد بود از یه سال قبل انتقال فقط گرمی خوردم حتی بعد انتقالم تا ماه سه بارداری گرمی خوردم غیر قاعده آورها..... 

بعد که حس کردم دیگه بدنم داره به سمت گرمی میره از اون به بعد ترکیبی خوردم و تعادل رو حفظ کردم..... 

اما متلا کسی که ذاتا طبعش گرمه حتی قبل انتقالم خوب نیست زیادی گرمی بخوره..... 

خلاصه هر کسی باید مناسب طبعش بخوره و نهایتا طبع بدنش رو به سمت اعتدال ببره..... 

متلا همسر من کلا طبعش گرمه من اوایل به اشتباه که میگفتن گرمی برا آقایون خوبه همش گرمی بهش میدادم و روز به روز حتی شرایطتش بدتر شد..... 

اما بعدا که متوجه شدم براش خوب نیست دیگه تو خوردن گرمی زیاده روی نکرد و هر جام گرمی خورد کنارش چیزای خنک هم میخورد..... 

برا همین من کلا توصیه میکنم مطابق عاداتتون البته عادات درستتون بخورین و نگين چون فلانی اینو خورده منم بخورم..... 

مثلا من مستعد یبوست هستم برا همین اصلا مثل بعضی دوستان نشاسته بعد انتقال نخوردم..... 

یا مثلا بعضیا توصیه میکنن که شیر سویا تاثیر + داره من نخوردم چون کم کاری تیروئید دارم..... 

پس هر کسی شرایط خودش رو بهتر میدونه..... 

خانوما من شب باید شیاف سیکلوژست ۴۰۰ بذارم. ظهر برای شیو بدنم از کمر چرخیدم زیر شکمم سمت چپ تیر میکشه ...

عزیزم اگه با استراحت دردت رفع شده به نظرم نذاری و سر تایم خودش بذاری بهتره بازم توصیه میکنم از دکترت بپرسی..... 

خانوما من شب باید شیاف سیکلوژست ۴۰۰ بذارم. ظهر برای شیو بدنم از کمر چرخیدم زیر شکمم سمت چپ تیر میکشه ...

شیاف سیکلوژست از کجا میخری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آنا جون سلام خوبی عزیزم  میگم شما از اول سیکل انتقال آنوکسا داشتید یا بعد از انتقال ؟ و اینکه ...

عزیزم سلام..... 

من از روز انتقال داشتم..... 

اما بودن دوستانی که زودتر داشتن..... 

هموزیگوت وایلد یا نرمال که یعنی مشکلی نیست.... 

عزیزم هموزیگوت موتان یعنی دو تا الل جهش داره..... 

اما هتروزیگوت یعنی یکی از الل ها جهش داره..... 

یعنی هموزیگوت موتان شدی تر از هتروزیگوته..... 

عزیزم ببین من اصلا اینو قبول ندارم همه باید قبل انتقال گرمی بخورن بعد انتقال سردی و....  مثلا ...

ممنونم عزیزم چقدر کامل. بله فکر کنم در کل طبع گرمی داشته باشم پس خیلی گرمترش نمیکنم .فقط ی چیزی دارو گیاهی اینا چه طوره ؟برای تقویت اسپرم گفتم ک بره پیش پزشک طب سنتی و دارو داده بهش

ممنونم عزیزم چقدر کامل. بله فکر کنم در کل طبع گرمی داشته باشم پس خیلی گرمترش نمیکنم .فقط ی چیزی دارو ...

پس عزیزم اعتدال رو رعایت کنین بهتره..... 

والا من داروی گیاهی هم خیلی توصیه نمیکنم خصوصا تو سیکل چون امکان تداخل دارویی هست..... 

ما تو دو تا انتقال اول خیلی درگیر این چیزا بودیم اما برا انتقال سوم بیشتر تغذیه سالم و مقوی و مناسب طبع و بدنمون رو دنبال کردیم...... 

مثلا همسر من میوه و سالاد تازه رو دکترش خیلی توصیه کرد..... 

سرخ کردنی رو حذف کرد..... 

چون کبد چرب داشت و چربیشم بالا بود کلا تغذیه سالم هم برا خودش خوب شد هم چربیش اومد پایین.... 

همسر من فقط مکمل‌های تجویزی دکتر رو خورد با همین روال تغذیه که گفتم..... 

خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها رو هم خیلی رعایت کرد..... 

شلوار لی و تنگ تعطیل..... 

لباس زیر تنگ و دوش داغ و سونا و این داستان‌ها..... 

مورفولوژی که صفر شده بود مجدد به یک برگشت و شکر خدا انتقالمون + شد. 

2810