2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044136 بازدید | 684361 پست
من هربار واحد پاسخگويي زنگ زدم، انقدر بي اعصاب و با لحن بد حرف زدن که از زنگ زدنم پشيمون شدم.

متاسفم براشون

این همه پول میدیم و... 

منم راستش گاهی ناراضیم اما خب گاهی هم کمک میشه 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم والا سری اول که ما ابن سینا بودیم همسرم آز داد دو یه ماه براش دارو دادن گفتن بهتر نشه میکرو!&n ...

عه که اینطور . اره مرکز ناباروریه اونجا . فعلا باید بده ازمایشو تا ببینیم ک خدا چی میخواد اما وضعیتش خیلی خوب نیس . ممنونم ازت انا جان . چند روز پیش انتقال دادم منفی شد و الان دارو هارو قطع کردم ک پریود بشم.و شدم . بنظرت چند ماه تا پانکچر وایسم ؟ببخش ک انقد پیپرسم و اذیتت میکنم انا جان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قدمش و مبارک انشالله به سلامتی با هم برگردین خونه.....  عزیزم امپول بتامتازون زده بودی؟& ...

سلام انا جون شوهرمن اسپرم نداره از بیضه با سرنگ گرفتن جنینا ضعیف بودن یه انتقال فرش ویه فریز منفی شدم یه بسته ش هم یروز قبل انتقال ازفریز دراوردن رشد نکردن ازبین رفتن جنین شناس گفت ایندفعه با تسه بگیرید اگه نتیجه نگرفتین جنین اهدایی بگیریدکه منم اصلا راضی نیستم.یبارهم قبلش میکرو کردیم که جنینا ضعیف بودن گفتن باید بلاست بشن وازبین رفتن.برا بارسوم باید پانکچر بشم.اورولوژگفته شوهرم اسپیمن وانرژکس وماسل هرب بخوره.بنظرت چکارکنیم؟اورولوژ گفت اگه خودتون بخواید تسه میکنم اینجوری اسپرم یمقدار حجمش بیشتره.براشوهرمن که اسپرم نداره و نمیشه ازمایش داد چکارمیتونیم بکنیم؟ازمایشای هورمونیش هم نرماله.فقط تستوسترون قبلا یکم پایین تراز رنج بود الان رانمیدنم

یا رب العالمین
عزیزم شرایطت تقریبا مشابه منه.....  به احتمال زیاد همون از روز انتقال کفایت کنه.....  بر ...

مرسی از راهنماییت عزیزم .میگم شما هموسیستین بالا نداشتی ؟مال من یکم بالاست .رنج نرمال تا ۱۲ هست مال من ۱۴. داخل نت نوشته شده که نشانگر اینه فولات بدن کم هست .و باید برای بارداری فولیک اسید ۵ خورد .حالا سوال من اینه آنا جون با توجه به این که من تازه این آزمایش رو دادم و ندونسته فولیک یک میخوردم ممکنه که الان جنین ها مشکل داشته باشن .آخه میگن فولیک اسید نقش خیلی مهمی در تشکیل لوله های عصبی جنین داره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوبه که اینجوری میدن من فقط یه داروخونه پیداکردم داشت اونم گفت با نسخه دوسه تادونه میدم

میدونی این داروخانه کنار مرکز بود. این بنده خدا میره مرکز همونجا دارو رو مینویسن.چون اون داروخانه با همون مرکز کار میکنه میده و اینکه برای ما هم نهایت تا دو هفته رو میدن. 

صلوات  
پس عزیزم اعتدال رو رعایت کنین بهتره.....  والا من داروی گیاهی هم خیلی توصیه نمیکنم خصوصا تو سی ...

سلام.انا چون منم کلسترول خونم خیلی بالاعه...به نطرت چیا بخورم که بیاد پایین؟ به نطرت کلسترول بالا باعت منفی شدن انتقال میشه؟اصلا تتاثیری داره؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام دوستان،من تازه متوجه شدم آنتی tpo بالاست سال ۹۹ میکرو کردم مثبت شد ولی هفته ۵ سقط شد پارسال هم ...

سلام عزیزم خوبی؟ کار دیگه ایی لازم نیست عزیزم همین که تحت نظر فوق تخصص هستی کافیه

و اینکه بهتره آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بدی

مرسی از راهنماییت عزیزم .میگم شما هموسیستین بالا نداشتی ؟مال من یکم بالاست .رنج نرمال تا ۱۲ هست مال ...

@زینبی_بابا    

سلام گلم خوبی .میگم‌ نظرت در مورد این مسئله چیه عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عه که اینطور . اره مرکز ناباروریه اونجا . فعلا باید بده ازمایشو تا ببینیم ک خدا چی میخواد اما وضعیتش ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت چه قدر..... 

چون به شرایط بدنتون  روحیتون بستگی داره..... 

مثلا ما دو تا انتقال اولمون تو یه سال بود چون قشنگ یادمه از سقف بیمه به سال چون میتونستم استفاده کنم یه مقدارش از سقف رد شده بود.... 

اما سومی عملا یه سال فاصله افتاد..... 

چون اولا دیگه بعد دو تا منفی همه چی رو تا جایی که ممکن بود بررسی کردیم..... 

مشکلات ایمنی و انعقادی و آندومتریوز من.... 

رو تغذیه کار کردیم..... 

رو اصلاح طبعمون..... 

من ۶ ماهی قبل سومین انتقال پیلاتس کار کردم..... 

چند تا مسافرت کوچولو رفتیم برا تقویت روحیه و شارژ خودمون..... 

البته منظورم از این حرفها نیست که اگه اینا نبودن جواب نمی گرفتیم...... 

اما در کل چون بعد دو تا میکروی منفی واقعا به تجدید قوای جسمی و روحی احساس نیاز کردیم برا همین عجله نکردیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون شوهرمن اسپرم نداره از بیضه با سرنگ گرفتن جنینا ضعیف بودن یه انتقال فرش ویه فریز منفی شد ...

عزیزم خوب همسرت چون نمونه نمیتونه بده عملا تست خاصی فکر نکنم بشه گرفت..... 

مثل دی اف آی و..... 

فقط همسرت تست کاریوتاپ دارد؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی از راهنماییت عزیزم .میگم شما هموسیستین بالا نداشتی ؟مال من یکم بالاست .رنج نرمال تا ۱۲ هست مال ...

نههههه گلم اصلا این جور نیست نگران اون وروجک ها نباش. 

از الان به بعد فولیک 5 بخوری کاملا کافی هست، خاطرت جمع