2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044110 بازدید | 684359 پست
پس عزیزم اعتدال رو رعایت کنین بهتره.....  والا من داروی گیاهی هم خیلی توصیه نمیکنم خصوصا تو سی ...

الهی شکر چقدر عالی. تورک انا جان بنظرت همسرم یه مدت دیگه آزمایش بده  و خیلی اکی نباشه دکتر اورولوژی خیلی معطلمون میکنه تا بزاره بریم برای پانکچر و اینا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم سالانه فریز می کنند، بستگی به تعداد جنین فرق داره هزینه ها در هر مرکز

عه واقعا؟ من فکر می کردم 6 ماهه اس استرس گرفته بودم ک تیر تموم میشه 6 ماه و کاش تا قبلش من انتقال بدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسی تازگیا تو جهاد ناباروری تبریز جنین فریز کرده هزینش چقدر بوده 

من اواخر بهمن فریز کردم ولی متاسفانه هر چی فکر می کنم یادم نمیاد چند گرفتن  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم سلام.....  من از روز انتقال داشتم.....  اما بودن دوستانی که زودتر داشتن.....  ...

مرسی عزیزم.آنا جون یه نگاه میندازی ببینی مشکل تا چه حده ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عه واقعا؟ من فکر می کردم 6 ماهه اس استرس گرفته بودم ک تیر تموم میشه 6 ماه و کاش تا قبلش من انتقال بد ...

آره عزیزم یک ساله اس.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الهی شکر چقدر عالی. تورک انا جان بنظرت همسرم یه مدت دیگه آزمایش بده  و خیلی اکی نباشه دکتر اورو ...

عزیزم شرایطش چطوره مگه؟ 

همسر من مورفوش بین صفر و یک بود.... 

دی ای آی 32 بود...... 

شکر خدا با کمی رعایت جواب گرفتیم..... 

برا میکرو تا حدی که بتونن به تعداد تخمک‌ها اسپرم سالم پیدا کنن اوکیه...... 

مگر اینکه دی اف آی زیادی بالا باشه و نیاز به دوره درمانی و مراقبتی بیشتر داشته باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشهد داروخانه دکتر دانایی .من مشهد نیستم به ماشین های خطی میسپارم میخرن.

چه خوب،یعنی به اتوبوسای مسافربری می سپارید براتون میخرن؟ هزینه دستمزد چقدر می گیرن؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم.آنا جون یه نگاه میندازی ببینی مشکل تا چه حده ؟  

عزیزم شرایطت تقریبا مشابه منه..... 

به احتمال زیاد همون از روز انتقال کفایت کنه..... 

برا شما هم mthfr هم پای وان هر دو هتروزیگوت هستن..... 

هموزیگوت موتان نداری شکر خدا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چند روز دیگه باید بره ازمایش نمیدونم واقعیتش اما کاش خیلی زمانش عقب نیوفته

عزیزم والا سری اول که ما ابن سینا بودیم همسرم آز داد دو یه ماه براش دارو دادن گفتن بهتر نشه میکرو! 

فقط حواستون باشه حتما آز اسپرم رو مرکز ناباروری انجام بدین..... 

سلام عزیزم. ممنونم من هفته قبل اورژانسی زایمان کردم. تو ۳۴ هفته تمام. بچه هام تو دستگاهن 😔

عزیزم قدمش و مبارک انشالله به سلامتی با هم برگردین خونه..... 

عزیزم امپول بتامتازون زده بودی؟ 

در کل نگران نباش درسته یه کم اذیت میشین و نگرانی و دست خودتون نیست اما جسم رو هم بذاری برگشتین خونه و دارن از سر و کولتون بالا میرن و با هم شیطتونی میکنن.....