2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
خانوما من آخرای این ماه پریود میشم گفتن روز دوم بیا  برا شروع کارای انتقال آخه اردیبهشت پانکچر ...

عزیزم به سلامتی..... 

بله سونو میشی بر اساس سونو نوع سیکلت تعیین میشه..... 

یعنی نمیشه گفت دقیقا چه پروتکلی برات در نظر میگیرن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب به خاطر تعداد بالا هست نگران نباش.....  شما فقط مواظب باش یبوست نشی... گوشت و مرغ و ماهی ...

شما فکر میکنم اطلاعات زیادی داری ی سوال دیگه الان بعد پانکچر برای چی واسم روزی دوتا پروژسترون تجویز شده

مرسی از راهنمایی کاملت عزیزم اتفاقا یبوست هم هستم شدید

پس تا میتونی چیزای ملین البته در حد اعتدال بخور که کمتر اذیت بشی..... 

مثلا روغن زیتون رو غذاهاست بریز..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به سلامتی.....  بله سونو میشی بر اساس سونو نوع سیکلت تعیین میشه.....  یعنی نمیشه گ ...

سلام آنا جونم 

عزیزم ی سوال نظرت راجب فرتیل سی ام چیه!

موثره واقعا ؟

من‌ ماه دیگه انتقال دارم..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم به سلامتی.....  بله سونو میشی بر اساس سونو نوع سیکلت تعیین میشه.....  یعنی نمیشه گ ...

سیکلم کوتاه مدته فک نمیکنم سیکل 45 روزه باشه چون یه خانم دیگه بود گفتن رنوبت بگیر و روز 12 سیکل بیا ماه بعد برات انتقال میدن ولی من گفتن روز دوم بیا برا انتقال درمورد داروها و سونوهاش نگران بودم آخه از شهرستان میرم تهران برا موندن و اینا تکلیف خودمو نمیدونم راه دور سخته ممنون عزیزم که جواب دادید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شما فکر میکنم اطلاعات زیادی داری ی سوال دیگه الان بعد پانکچر برای چی واسم روزی دوتا پروژسترون تجویز ...

خوب اگه احتمال انتقال جنین باشه که ادامه پیدا میکنه پروژسترونهات تقریبا انشالله تا 12 هفتگی داری..... 

اگه انتقالتم کنسل بشه که قطع کنن بعدش پریود میشی..... 

سلام آنا جونم  عزیزم ی سوال نظرت راجب فرتیل سی ام چیه! موثره واقعا ؟ من‌ ماه دیگه انتقال دار ...

عزیزم سلام..... 

من نداشتم اما دیدم دوستانی که داشتن و تاثیر + روشون گذاشته..... 

سپیده جون کجایی بیا مشتلوق بده.خواهر راحت شدم .خدا خیرت بده دیشب خیلی شکم و مقعدم درد گرفته بود .صبح ...

به به مبارکه خواهر😂😂

یعنی اینو همیشه یادت باشه چه خودت چه نی نی برای نینی نصفش کن عالیه یعنی نمیفهمی یبوست چی هست دیگه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام عزیزم..ب سلامتی انشالله 😍😍 روز دوم ک رفتی برات استرادیول رو شروع میکنن واسه افزایش  ضخا ...

اهاان ممنون یعنی روز دوم برم دیگه تا چند روز بعدش کاری ندارم برا موندنم میگم اخه از شهرستان میرم تهران گفتم ببینم باید از روز دوم که میرم بمونم تو تهران یا نه فاصله بین سونوها بیشتره  و میتونم برگردم و دوباره برگردم تهران راه دور سخته

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سیکلم کوتاه مدته فک نمیکنم سیکل 45 روزه باشه چون یه خانم دیگه بود گفتن رنوبت بگیر و روز 12 سیکل بیا ...

سیکل پانکچرت کوتاه مدت بوده اما ممکنه سیکل انتقالت بلند مدت باشه نمیشه دقیق گفت..... 

خصوصا که اگه اشتباه نکنم گفتی هایپر شدی.... 

در ضمن من همه سیکلام کوتاه مدت ولی 45 روزه بودن..... 

یعنی یه ماه ال دی داشتم ماه بعد تحریک تخمدان و..... 

یعنی 45 روزه بودن دال بر بلند بودن نیست..... 

اگه مهار سیستم باروری از ماه قبل متلا با سینافکت و دیفرلین و.... شروع بشه اون سیکل میشه بلند مدت نه صرفا 45 روزه بودنش..... 

اهاان ممنون یعنی روز دوم برم دیگه تا چند روز بعدش کاری ندارم برا موندنم میگم اخه از شهرستان میرم تهر ...

منم شهرستان بودم عزیزم..نه دیگه فک نکنم کاری داشته باشن..روز دوم داروهاتو میدن و میگن برو...حالا یا روز ۱۲یا ۱۴بیا دوباره سونو میشی و چند روز بعد انتقال داری ب سلامتی.‌

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سیکل پانکچرت کوتاه مدت بوده اما ممکنه سیکل انتقالت بلند مدت باشه نمیشه دقیق گفت.....  خصوصا که ...

اره هایپر شدم اردیبهشت هایپر شدم گفتن سه ماه دیگه بیا که رحمت به حالت عادی برگرده که بعد از سه ماه میشه آخر این ماه که برا روز دوم پریودم نوبت بگیرم و دوباره برم اهاااان الان متوجه شدم پس باید روز دوم برم تا مشخص بشه چی میشه همون ماه انتقال میدن یا نه اینکه تکلیف خودت و کاراتو نمیدونی سخته اونم از شهرستان بری خداکنه همون دوره انتقال بدن و نتیجه بگیرم انتظارکشیدن سخته 

منم شهرستان بودم عزیزم..نه دیگه فک نکنم کاری داشته باشن..روز دوم داروهاتو میدن و میگن برو...حالا یا ...

ممنون گلم خیلی راهنماییت خوب بود آدم بدونه تکلیفش چیه یکم بهتره سلامت باشی شما چی باردارید؟ نتیجه گرفتید به سلامتی؟

2810