2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044317 بازدید | 684375 پست
عزیزم من دیشب  بخاطر تهوع شدید بیمارستان بستری بودم یه دختر ای وی افی با شوهرش گریون اومده بودن ...

وای خدای من... با خوندن پستتون چقد یهویی خوشحال شدم... 💙 

امیدوارم خدا واسه منم بخاد.. الهی خدا نی نی تو صحیح و سلامت بزاره تو بغلت💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فردا صب پانکچر میشم اگه هایپر نشم چن روز بعد انتقال میدن؟

ان شاالله به سلامتی و موفقیت عزیزم. فک میکنم 3-5 روز بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای خدای من... با خوندن پستتون چقد یهویی خوشحال شدم... 💙  امیدوارم خدا واسه منم بخاد.. الهی خ ...

مرسی عزیزه دلم انشالله که نی نی ت صحیح و سالم تو دلته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من تو نت خوندم ۳ روز در میون. 

نمیدونم شاید بسته به وضعیت هر کسی فرق می کنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بعدش رنگ پوستت قرمز میشه؟ برا من نمیشه 

نه فقط چند دقیقه اول حلقه ای ک رد دهانه لیوان هست معلومه بعدش اونم میره.

ان شاالله برا هردومون ثمر بخش باشه

عزیزم فقط فرتیل سی ام هستش که بیشتر قبل انتقال میخورن و بهترینه ولی حتما خوردنش اجباری نیست 

مرسی مهربونممم...اره هیچ اجباری نیست و صد در صد نتیجه بخش نیست..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
فقط دکترش میشه متخصص ایمونولوژی؟؟

آره عزیزم ایمونولوژیست

بله درمانش همین قرصه و اگر عددش خیلی خیلی بالا باشه یا هر مشکل ایمنی دیگه ای داشته باشیم که حاد باشه درمانش سرم ivig هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره واریکوسل داشت عمل کرد ولی اسپرم‌هاش تغیری نکردن

آزمایش همسرت چطوره؟ منظورم تعداد و مورفو و تحرکه

قبل از پانکچرِ مجدد، سعی کنید چند ماه رژیم غذایی رعایت کنید

پیج دکتر ارولوژ پیمان صالحی رو میتونی اینستا ببینی توی پستاش یه لایوی ذخیره کرده، لایو خودش با یه دکتر تغذیه، که درمورد رژیم غذایی مردان نابارور حرف میزنن. نکات خیلی خوبی رو میگه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آزمایش همسرت چطوره؟ منظورم تعداد و مورفو و تحرکه قبل از پانکچرِ مجدد، سعی کنید چند ماه رژیم غذایی ر ...

جدیدا آزمایشگاه مرکزی ناباروری آزمایش نداده ولی آزمایشگاه خصوصی داده،تعدادش حدود ۶میلیون هست بقیه فاکتورها نرماله حدود ۶ ماه هم هست که مکمل مصرف میکنه مثه ویتامین سی،ای،الکارنیتین و ...، ممنون عزیزم حتما نگاه میکنم

سلام. بچه ها توروخدا هر کسی این سوالمو میدونه جواب بده

دکتر به من برای پانکچر اچ ام جی داده که دوتا پودر رو با یه اب قاطی کنم همزمان با سینال اف 24 واحد بزنم

به نظرتون دوز داروهام کم نیست؟😭

اخه 24 واحد چیه 😐

خیلی استرس دارم