2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044124 بازدید | 684361 پست
این آزمایش هست

عزیزم آنتی تی پی اوت خیلی بالا نیست. درمانش قرص پردنیزولون هست که متخصص ایمنی برات تجویز میکنه.

اینجا یکی از دوستان با عدد ۱۳۸ دوقلو و یکی دیگه از دوستان با عدد ۵۰۰ و خورده ای بارداره.

سعی کن بری متخصص ایمنی که برات تمام ازمایشات ایمنی و انعقادی رو بنویسه. چون چندبار سقط داشتی باید پیگیری کنی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون چیکا جون مهربون 😘❤ یه سری از بچه هت گفتن درد شدید دارن ترس افتاده به جونم از طرفی چون تا ال ...

منم بعد عمل خیلی درد داشتم ولی اصلا جای نگرانی نداره. اولا همه اونجوری نمیشن بشن هم امپول و دارو و... هست ی چند روز بعد خوب میشی. روز عمل من 3 نفر بودیم و فقط من درد و خونریزی داشتم بقیه هیچ مشکلی نداشتن. برا منم اونجا گفتم ی بررسی کردن نمیدونم چیکار کرد همونجا بند اومد خونریزیم.

بیهوشی هم خیییلی راحته.من به هوش ک اومدم انقد حس خوبی داشتم ک نگو. انگار از خواب با ی حس خوب بیدار شده باشی.

اصلا ب خودت استرس نده. برا من جوری بود ک دلم میخواس انتقالمم با بیهوشی باشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای اینکه تو بارداری خطرناکه گفت اقدام نداشته باشی؟ من دوبار زیر نافم و دو سمتشو انجام دادم 🤔 ولی ...

اره اگه باردار باشی نباید انجام بدی برا همین میگن نباید اقدام داشته باشیم اون دوره . به من گفت 14 روز یک روز در میان. من از چند نفر ک پرسیدم اون موقع ، بعضیا درد داشتن بعضیا نداشتن. فک کنم تو هر کسی متفاوته. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخه گلم خیلی تعجب برانگیزه من اندومترم نازکه اخه چرا میخوان و اسرار دارن انتقال بدن 

نگران نباش عزیزم. اون روز وضعیتت رو ببینن ک احتمال زیاد هایپر شدی انتقال نمیدن دیگه. 

خانوما مهربون، مامانای گل، مامانای چشم به راه💙 بعداز کلی دوادرمون و طی کردن این راه طولانیو شکستها ...

عزیزم من دیشب  بخاطر تهوع شدید بیمارستان بستری بودم یه دختر ای وی افی با شوهرش گریون اومده بودن و زار و زار گریه میکردن خونریزی شدید داشت یک ماه و یک هفته ش بود فرستادنش بیمارستان لاله گفتن سونو بده و جوابش و بیار اینجا وقتی جواب اورد دیدن که جنین داخل ساک بود و قلبم داشت یعنی تو هفته ۵ قلبش تشکیل شده بود باورش نمیشد منم باهاشون گریه میکردم😑😑😑

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خیلییییی گرونه🙆😶البته اینا تاثیر صد در صد نداره هاااا..فقط در حد دلخوشی😅..خیلیااا بدون مکمل و..مث ...

عزیزم فقط فرتیل سی ام هستش که بیشتر قبل انتقال میخورن و بهترینه ولی حتما خوردنش اجباری نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من دیشب  بخاطر تهوع شدید بیمارستان بستری بودم یه دختر ای وی افی با شوهرش گریون اومده بودن ...

تهوع داشتی؟دیدی هی میگفتی علائم ندارم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........