2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684382 پست
سينافكت داريم فداتشم من خودم استفاده كردم براي خاموش كردن تخمدان روزي ٢٠ واحد ميزدم سينال اف هم براي ...

بابا سینا فکت و سینال اف داریم!!! خدایی سینال فکت نداریم به ل سینال فکت دقت کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داریم عزیزم

اون سینا فکت و سینال افه!سینال فکت نداریم.میشه شما عکسشو بذاری شاید من ندیدم

دوست ما سینال اف و سینا فکت رو که دوتا دارو جدان اسماشو ترکیب کرده شده سینال فکت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرا قبول ميكنه چيزي از اينكه قبلا ابن سينا رفتي نگو

خب عزیز دلم  چطوری بهش نگم که قبلا ابن سینا میرفتم میخام بهش بگم جنینام توی ابن سینا هستن میخام بگم فقط خودش بیاد اونجا باسونو برام انتقال بده خب بآلاخره میفهمه

😍😍خدایا شکرت

چون خودم این اشتباه رو کردم و فکر کردم دکتر بهم سینال اف داده و تو نی نی سایت پرسیدم و گفتن خوب نیست رفتم بجاش خارجی بخرم که وقتی داروخونه دید گفت این سینا فکت با سینالی که شما میگی فرق داره 

واسه همین پرسیدم دقیقا منظورش سینافکت یا سینال اف

چون منم نزدیک بود دارو اشتباه بزنم

سلام دوستای گلم من انشاالله میخوام از فردا برم دنبال کارای ای وی افم که باید روز سوم پریودم برم سونو .الان یسوال برای من پیش اومده من دیروز پریود شدم ولی فقط لک بینی بود ینی خونریزی نداشتم خونریزیم امروز صبح شروع شد .الان دیروز که فقط لک بینی بود روز اول پریودیم حساب میشه یانه؟روز سوم پریودیم شنبه میشه یا یکشنبه؟این و لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
اون سینا فکت و سینال افه!سینال فکت نداریم.میشه شما عکسشو بذاری شاید من ندیدم دوست ما سینال اف و سین ...

اها از لحاظ حروف بله سينال فكت نداريم😂سينافكت و سينال اف

خداياشكرت....❤️ 
من چون اندومترم نازک بود میگم شاید پروژسترون ب خاطر این داده ک اندومترم ضخامتش بیشتر بشه  

استراديول براي ضخامت هستش ، كه معمولا قرصش را ميدن و مامزيمم دةزش روي ٤ تا دو ميلي گرمي هستش اما در مواردي كه ضخامت كم باشه امپولش را هم ميدن 

مكمل NAC هم ضخامت رحم را افزايش ميده  و خونرساني به رحم هم در رشد ضخامت موثر هست براي همين بعضي از دكتر ها از قبل انتقال هپارين تجويز ميكنن 

سلام عزیزم‌..اره پروژسترون رو به خاطر ضخامت میدن...نگران نباش و به دکترت اعتماد کن..ولی قبل انتقال ح ...

پروژسترون ربطي به ضخامت نداره، استروژن هستش كه باعث رشد ضخامت اندومتر ميشه

خب عزیز دلم  چطوری بهش نگم که قبلا ابن سینا میرفتم میخام بهش بگم جنینام توی ابن سینا هستن میخام ...

خوب اگه جنين داري لازم نيست اصلا" مطب بري ، تو همون ابن سينا ازش وقت بگير ، مطب براي كسي هست كه جنين نداره و ميخاد پانكچر كنه 

من چون اندومترم نازک بود میگم شاید پروژسترون ب خاطر این داده ک اندومترم ضخامتش بیشتر بشه  

ال ارژنين و ويتامين E هم مصرف كنيد براي ضخامت اندومتر خيلي خوبه چون خونرساني را بهبود مي بخشه 

اها از لحاظ حروف بله سينال فكت نداريم😂سينافكت و سينال اف

خدا بگم چیکارت نکنه دوساعته منو درگیر کردی😂😂😂