2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
اگه سوابق مهمي تو پرونده ات داري برو از بايگاني تو -٢ بگير و گرنه اصلا مطب ميري نبايد بگي ابن سينا م ...

میخوام برم مطب دکتر سهیلاانصاری پور بعد قراره ایشون بیان تو ابن سینا برام انتقال بدن یعنی قبولم نمیکنه تو مطبش ویزیت بشم؟ 

😍😍خدایا شکرت
متوجه شدم عزیزم، ایشالا که همه چی تا اخر خوب پیش میره و نی نی صحیح و سالم میاد بغلت، 

مرسی گلم😘ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردو رو داريم گلي😁

سینال فکت نداریم!!!!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزيزم اصلا ترس نداره يه بيهوشي كوتاه مدت داري يك ساعت بعدشم مرخص ميشي بعدشم سعي كن رفتي خونه دوغ شور ...

ممنون چیکا جون مهربون 😘❤

یه سری از بچه هت گفتن درد شدید دارن ترس افتاده به جونم

از طرفی چون تا الان بیهوشی و عمل نداشتم میترسم 🙁

ممنون چیکا جون مهربون 😘❤ یه سری از بچه هت گفتن درد شدید دارن ترس افتاده به جونم از طرفی چون تا ال ...

قربونت برم عزيزم اتفاقا چون بيهوشي نداشتي اولين بار اينقدر حس خوبيه😎😁😁خواب عميق وقتي بيدار ميشي انگار چند ساعته خوابيدي در صورتي كه. كل بيهوشي نهايت نيم ساعت چهل دقيقه هستش. اصلا نگران نباش گل من😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
امپول پروژسترون قبل انتقال ب خاطر چیه

پروژسترون براي بارداري و لانه گزيني ضروري هستش در بارداري طبيعي جسم زرد وظيفه توليد پروژسترون را داره اما در بارداري با ivf چون تخمك و به همراه اون جسم زرد خارج ميشه ، مجبور ميشن پروژسترون را بصورت خارجي تجويز كنن  

پروژسترون براي بارداري و لانه گزيني ضروري هستش در بارداري طبيعي جسم زرد وظيفه توليد پروژسترون را دار ...

من چون اندومترم نازک بود میگم شاید پروژسترون ب خاطر این داده ک اندومترم ضخامتش بیشتر بشه 

من چون اندومترم نازک بود میگم شاید پروژسترون ب خاطر این داده ک اندومترم ضخامتش بیشتر بشه 

سلام عزیزم‌..اره پروژسترون رو به خاطر ضخامت میدن...نگران نباش و به دکترت اعتماد کن..ولی قبل انتقال حتما سونو بده و بگو دکترات جنین رو با سونو برات انتقال بده...توکلت به خدا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم‌..اره پروژسترون رو به خاطر ضخامت میدن...نگران نباش و به دکترت اعتماد کن..ولی قبل انتقال ح ...

مرسی عزیزم خیلی نگرانم تازه لکه های خونی هم زیاد دارم تو دوبار پانکچر های قبلیم اصلا اینطوری نبودم 

مرسی عزیزم خیلی نگرانم تازه لکه های خونی هم زیاد دارم تو دوبار پانکچر های قبلیم اصلا اینطوری نبودم&n ...

احتمالا هایپر شدی...و یکی از کارای قرص پروژسترونم هم همینه که دیوارتو محکم کنه و نزاره خونریزی کنی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خوبی؟ عزیزم

سلام عزیز دلم

الحمدالله

این ماه دکتر نرفتم استراحتم😂😂

خودم گفتم بمونم ۱۳ سیکلم برم سونو ببینم آندومترم خوب شده یانه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد