2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044331 بازدید | 684378 پست
توکل برخدا عزیزم،،استرس نداشته باش این خودش مثله سمه واست،،من ۱۸ ساله منتظرم عزیزم،،ایشالله خدا دامن ...

انشالله انشالله همه اونایی که دلشون میخواد مادر بشن خدا خودش کمک کنه و بچه صالح و سالم بده بهشون

ممنونم ازت عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. بخاطر مصرف آسپرین هست.کم خونی ندارین؟ازمایش  س بی سی جدید انجام دادین؟

والا نمی‌دونم کم خونی دارم یا نه آزمایش سی بی سی چی هست باید تو آزمایشاتمو و نگاه کنم اما غلظت خون داشتم پارسال

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم. بخاطر مصرف آسپرین هست.کم خونی ندارین؟ازمایش  س بی سی جدید انجام دادین؟

جلو گزینه cbc نوشته Attaached Sheet

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

ترجمه اون جمله رو که برات جواب دادم نگاه کردم تو نت که نوشته بقیه مدارک پیوست داده میشه که زیاد سر در نیاوردم راجع به گلبولهای قرمز و سفید و غلظت خون و سی دی مارکر ها هست

سلام خانما من امروز پلنکچر شدم تو کل دوره سیکل پانکچرم ک سونو میشدم میگفت اندومتر یک خطی نازک حالا امروز میگه یکشنبه بیاید برای انتقال یعنی چی من این ماه نمیخواستم انتقال بدم هرچقدر میگم میگه ن باید بیاید شاید شرایط جنیناتون توری باشه ک مناسب فریز نباشه خوب پس اگ جنین ضعیف ک ب فریز نمیرسه و از فریز درنمیاد میخوام چیکار انتقال بدم خودمم تو خرج الکی بندازم روحیمم خراب بشه چیکار کنم ب نظرتون اخه اندومترمم نازکه

توکل برخدا عزیزم،،استرس نداشته باش این خودش مثله سمه واست،،من ۱۸ ساله منتظرم عزیزم،،ایشالله خدا دامن ...

سلام گلم.بهتون تبریک میگم .ان شاالله دوران بارداری  خوب وراحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سالم در آغوش بگیری.من وقتی برای خودم و دوستان چشم انتظار دعا میکنم  شما وثمین رو هیچ وقت فراموش نمیکردم خیلی خوشحال شدم که بارداری خدایا شکر🤲🙏🙏🙏.

سلام خوبید،،بچها من امروز اومدم جواب ازمایش بتام رو اوردم بیمارستان،،سونوی ساک هم گرفتن گفت ساک تشکی ...

الله و اكبر ٤ هفته خود ساك اندازه عدسه خواهر من😂بايد ساك بزرگتر بشه جنينم تشكيل بشه الان خيلي زوده منم رفتم سونو همين بود

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خوبه دیگه منم فقط دوتا جنین داشتم بلاستم که هست عالیه

گلی یعنی باهمین دوتاجنین باردارشدی؟ جنین شناس بهم گفت مورد داشتیم با۲۰ تاجنین حتی یکبارم نتیجه نگرفته من سپردم دست خدا ممنون گلم داریم دادی انشاالله خیرببینی

عزیزم شما مثبت شدی؟ تبریک میگم من چند روزی اینجاسرنزدم الان دیدم نوشتی ۱۸ سال منتظربودی خدامیوه دلت سلامت نگه داره