2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044351 بازدید | 684381 پست

ببخشیدبچها یکی یکی جوابتونو ندادم،،ممنونم از جوابتون،،اره خودمم تعجب کردم امروز سونوگرفت،،دارو واسه دوهفته داده ولی گفت یه هفته دیگه بیا،،بنظرتون اگه  دوهفته دیگه برم مشکلی هست؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چرا باز گفته یه هفته ی دیگه بنظرم اینقدر زود نرو من که هفته ۹ رفتم واسه سونو ساک قلبشم همون روز دیدم

اره زوده نمیرم ،،مبارکت باشه عزیزم ایشلله بسلامتی دوران بارداریتو طی کنی😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشیدبچها یکی یکی جوابتونو ندادم،،ممنونم از جوابتون،،اره خودمم تعجب کردم امروز سونوگرفت،،دارو واسه ...

زود نرو سونو فقط استرس بهت میدن من الان پشیمونم ک مثلا خواستم اولش برم سونو مطمئن بشم خارج رحمی نیست دیگ نرم تا 9هفته برا قلبش اما همین اول کار لکه بینیای بد دارم 😭

زود نرو سونو فقط استرس بهت میدن من الان پشیمونم ک مثلا خواستم اولش برم سونو مطمئن بشم خارج رحمی نیست ...

نمیرم دیگه تا دوهفته دیگه،،توهم نگران نباش عزیزم استراحت کن ایشالله که اتفاقی نمیفته

خیلی ممنون از توضیحات خوب و مفیدت عزیزم همه رو ذخیره کردم که انجام بدم فقط شما باردار بودید که اینک ...

نه باردار نبودم اونموقع عریزم عنبرنسا فک کنم تو بارداری خوب نیست

نمیرم دیگه تا دوهفته دیگه،،توهم نگران نباش عزیزم استراحت کن ایشالله که اتفاقی نمیفته

دعا کن برام 6ساله درگیرم و کلی بدبختی کشیدم ی سقط داشتم.سپردم بخدا اما این استرس لعنتی دست از سرم برنمیداره و همش خودم رو مقصر میدونم ک چرا رفتم دکتر ک سونو کرد اینجوری شدم.

دعا کن برام 6ساله درگیرم و کلی بدبختی کشیدم ی سقط داشتم.سپردم بخدا اما این استرس لعنتی دست از سرم بر ...

توکل برخدا عزیزم،،استرس نداشته باش این خودش مثله سمه واست،،من ۱۸ ساله منتظرم عزیزم،،ایشالله خدا دامن همه رو سبز کنه

سلام دخترا خوبین انشاالله ،دخترا من الان تقریبا یک هفته هست که تو جاهای مختلف بدنم کبودی دیده میشه مثلا ساق پام زیر ناف و رو بازوم در ضمن آسپرین مصرف میکنم ،کسی بوده که اینطور بشه یکم نگرانم.👉👉👉👉👉⛔⛔⛔🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها لطفا کسی شرایط منو داره یا گذرونده راهنماییم کمه انتقالم مثبت شد و برای چک کردن رفتم دک ...

لكه بيني اوايل بارداري بخاطر تغييرات هورموني بدن طبيعي هستش و ربطي به سونو واژينال نداره مشكلي نيست نگران نباش امپول پروژسترون را هر روز بزن و اسپرين را قطع كن

سلام دوستان بعد از پانکچر پریود اولی شدم وحالا پریود دومی ۶ روز از موعدم گذشته چکار کنم برم دکتر یا ...

سلام عزیزم، برای منم بعد از پانکچرم پریود دومی 10 روز عقب افتاد، با مشورت دکترم دوتا آمپول پروژسترون زدم و بعد پنج روز فکر می کنم بود، پریود شدم، اگه میخوای صبر کن یه چند روز دیگه اگه نشدی آمپول پروژسترون دوتا بزن پریود میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دخترا خوبین انشاالله ،دخترا من الان تقریبا یک هفته هست که تو جاهای مختلف بدنم کبودی دیده میشه م ...

سلام عزیزم. بخاطر مصرف آسپرین هست.کم خونی ندارین؟ازمایش  س بی سی جدید انجام دادین؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
امروز گفت ۴ هفته وسه روز

اخرین پریودت کی بوده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚