2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044447 بازدید | 684389 پست
ان شا الله خدا هر چی زودتر دامن همه خانمایی که منتظر بچه هستن رو سبز کنه 🙏🏻🙏🏻

الهی آمین  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اسمی ننوشتم هر روز اسم هر شهیدی به دلم بیفته همونو کنار اسمتون مینویسم اونموقع خبرتون میدم😍😘

خییییلی لطف کردی عزیزم    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شياف واژينال را با اپليكاتور بزاريد خيلي راحته 

سلام خوبید،،بچها من امروز اومدم جواب ازمایش بتام رو اوردم بیمارستان،،سونوی ساک هم گرفتن گفت ساک تشکی ...

مبااارکه عزیزم. نگران نباش زوده اخه فک کنم. اونم میبینی ان شاالله

سلام بچه ها من انتقال دادم، یدونه جنین بلاست سی انتقال دادن برام،خیلی ناراحتم که انقد کیفیتش پایینه، دلم میخاد بشینم گریه کنم، از صبح همه رفتن بمن گفتن وایسا بهت خبر میدیم، اینم که کیفیتش سی بود، قبلا جنین هام کیفیتش خیلی خوب بودن 😭 دیگه خسته شدم 

هروقت یبوست شدی بزار مقعدی دراز بکش یه ربع بعد خودت حس دستشویی داری برو چندتا نزاریا چندبارم نزار ی ...

سپیده جون کجایی بیا مشتلوق بده.خواهر راحت شدم .خدا خیرت بده دیشب خیلی شکم و مقعدم درد گرفته بود .صبحی تا بیدار شدم یه دونه شیاف گذاشتم .دو دقیقه هم نشد دیدم فشار دستشویی دارم رفتم راحت شد.مثل دفعه های قبل هم فشار نیومد بهم

سلام خوبید،،بچها من امروز اومدم جواب ازمایش بتام رو اوردم بیمارستان،،سونوی ساک هم گرفتن گفت ساک تشکی ...

عزیزم خیلی زود رفتی خوب نگران نباش.منم تو پنج هفته رفتم فقط ساک دیده شد.اخر هفت رفتم جنین بود صدای قلب هم شنیدم.همه بچه ها همینجوری بودن .نگران نباش.صبر کن تو هفته ۷ سونو بعدی رو بردو

سلام بچه ها من انتقال دادم، یدونه جنین بلاست سی انتقال دادن برام،خیلی ناراحتم که انقد کیفیتش پایینه، ...

عزیزم انشالله که با همین مامان میشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچه ها من انتقال دادم، یدونه جنین بلاست سی انتقال دادن برام،خیلی ناراحتم که انقد کیفیتش پایینه، ...

عزیزم انشاالله که با همین انتقال مادر میشی😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

چرا باز گفته یه هفته ی دیگه بنظرم اینقدر زود نرو من که هفته ۹ رفتم واسه سونو ساک قلبشم همون روز دیدم

سلام عزیزم زود رفتی خوب

اصلا نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خانما امروزرفتم شناسنامه جنینامو گرفتم از۹ تاتخمک همه‌اش ۳ تاجنین بلاست تشکیل شده بود خیلی خورد ...

عزیزم خوبه دیگه منم فقط دوتا جنین داشتم بلاستم که هست عالیه

سلام بچه ها لطفا کسی شرایط منو داره یا گذرونده راهنماییم کمه

انتقالم مثبت شد و برای چک کردن رفتم دکتر متاسفانه برداشت سونو واژینال کرد از فرداش لک بینی داشتم با استراحت و اینا 3روز طول کشید خوب شد چون توی داروهام اسپرینم بود دیروز شروع کردم دوباره خوردم امروز صب لک خیییلی زیاد دارم و گاهی کمر درد البته کمر درد ی وقتایی دارم نمیدونم چکار کنم خیلی نگرانم