2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044115 بازدید | 684361 پست
روز سه و ۵ زدم

اهان من فقط یکی روز سوم داشتم

ببخشید گلم بعد به همین پررنگی بود؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان یه سوال ، آزمایش خون میدیدم برای ذخیره تخمدان برام تو برگه نوشته بود روز سوم پریودی بعد نوش ...

ببین گلم اگر amh هست اون آزمایش که اصلا فرقی نداره چندم پریودبری

اگر fsh و lh هست اونها رو باید بعد از خون ریزی روان بری، روز دوم هم درسته و میشه بری گلم

مرسی از دلگرمیت گلم ،آخه ماما دکتر داخل شهر خودمون گفت در علم پزشکی هیچ صد در صدی وجود نداره ،خودم ه ...

به نام خدا 

نت گردی ممنوع 😉😉😉😉

از این جهت خیالت راحت، خیلی خیلی خیلی از افراد این مشکل رو دارن و به راحتی هم قابل کنترل هست

سلام به همه دوستان 

امیدوارم حالتون خوب باشه و به زودی همتون مامان بشین . 

کسی از لی لا جون خبر نداره ؟ فرصت نمیکنم هر روز بیام هروقت اومدم پیامی ازش ندیدم . 

بقیه دوستان در چه حالن ؟ خوبین انشالا ؟ 

دارچین جون نی نی هاش به دنیا اومدن ؟

کیا مامان شدن ؟ 

به نام خدا  نت گردی ممنوع 😉😉😉😉 از این جهت خیالت راحت، خیلی خیلی خیلی از افراد این مشکل رو ...

زینبی جون ببخشید روم سیاه. همسرم برا سی ام ازمایش dfi داره امروز صبح انزال داشته .از سه روز بیشتر میشه اینجوری؟