2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044009 بازدید | 684354 پست
جدی میگی؟ من فکر میکردم که روانم مشکل داره. میخواستم برم پیش روانپزشک، با خودم گفتم اینجوری خیلی آد ...

من منتظرم پریوی بعدی برم انتقال دعام کن گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم فشارم رفت بالا و پایین نیومد. بستری شدم، کنترل شد اما کم‌کم علائم پره اکلامپسی داشت ظا ...

بسلامتی گلم بیان بغلت 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من از حدود ۲۰ هفتگی شروع کردم. زودتر شروع کن چون بعدا هم سنگین میشی هم دوقلویی استراحت و ...

من امروز يكم وسيله ريز گرفتم يهو گفتم نكنه زود باشه براي همين ازت پرسيدم مرسي عزيزدلم😘😍

خداياشكرت....❤️ 
من منتظرم پریوی بعدی برم انتقال دعام کن گلم

عه ، خب به سلامتی باشه برات انشاالله. با آرامش برو دوتا نینی گل بیاد تو دلت الهی😚

خدا خودش به دلمون آرامش بده.

شما بار اولتونه؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
من امروز يكم وسيله ريز گرفتم يهو گفتم نكنه زود باشه براي همين ازت پرسيدم مرسي عزيزدلم😘😍

عزیزم شما چرا سرکلاژ کردی؟ الان استراحت مطلق هستی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
تو همون برگه ای که میده نوشته کی بخوری و چقدر  کی قطع کنی کی شروع کنی من بردم علیرضایی خوند گ ...

ممنون آخه برای من تو توصیه نامه فقط نوشته بود از یکماه قبل انتقال دیگه هیچی از قطع و وصل ننوشته بود!

انشالا که برای همه خیر باشه عزیزم 

سلام دوستان کیا از یخ درمانی برای حرکت اسپرم نتیجه گرفتن؟؟؟

یکی از دوستان می گفت ۸ سال بچه دار نشدم سه ماه که یخ درمانی کردیم بلافاصله بعد ۳ ماه باردار شدم و الان دو تا گل پسر دارم

نظرتون رو بگید ممنون میشم؟؟

مرسی گلم. به دکتر گفتم. گفت از دارو ها نیست😞 من شنبه باید برم برای تخمک کشی.  لطفا اگه تجربه ...

عزیزم منم با داروهای پانکچر اضطراب و تپش قلب گرفته بودم پروپرانول ۱۰ میخوردم آروم میشدم 

آخه از قبل برای میگرنم پرانول داشتم ولی چون تپش قلب نداشتم نمیخوردم دکتر میگفت داروی بی آزاری هست 

دیگه اون مدت رو‌ خوردم آروم شدم 

زینب جان سلام.خوبی عزیزم.میگم من کماکان با این انوکسا درگیرم.3روز میزنم میوفتم لکه بینی.دکترم گفت بز ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

اگر مشکل شدید انعقادی نداره آسپرین که آره بابا قطعش کن

انوکسا رو ولی بزن، دیگه یواش یواش این لکه بینی ها رفع میشه 

حتما با یه پریناتولوژیست هم مشورت کن جداگانه

اشتباه محض درصدی هم میشه اگه دوقلو باشه دوتاش مونده باشه؟!؟؟؟

والا دیگه اینو نمیدونم گلم

ولی اینو مطمئنم اگر هی بری آزمایش بدی و عدد و رقم ها رو بخوای بسنجی خودت رو تو استرس بزرگ میذاری و این استرس برای بچه اصلا به صلاح نیست، توکل به خدا کن عزیزم براشون قرآن بخون، دعا بخون، صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست 

منم این استرس ها رو داشتم ولی چاره ایی جز صبر نیست گلم

اینجا مامان داشتیم که بتا خیلی پایین داشته ولی من بهش نگفتم، دکتر هم هیچی نگفته، چون استرس نداشته الان بجه به دنیا هم اومده و سالم و سرحال داره دهن مامانش رو سرویس میکنه🥰🥰🥰😁😁😁

2810