2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684352 پست
سلام دوستان کیا از یخ درمانی برای حرکت اسپرم نتیجه گرفتن؟؟؟ یکی از دوستان می گفت ۸ سال بچه دار نشدم ...

سلام کلا پزشک ها خیلی روی این روش تاکید دارن ،شستشوی مرتب با آب سرد هر دو ساعت یه بار

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی_بابا     عزیزم میتونی کمکم کنی  من ۲۰اسفند انتقال دادم اگه بخام طبق تاریخ ...

سلام عزیزم خوبی؟ طبق ان تی پیش برو گلم خیالت راحت

بعدا این اختلاف هفته ها بیشتر هم میشه 

یادمه برای من به حدود دو هفته رسیده بود اون اواخر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم چرا خدا بدش بیاد اگه بدش میومد علمشو به بندش یاد نمیداد این از اولش بعدشم باید زنگ بزنی ا ...

مرسی عزیزم‌ که این همه خوب و جامع جواب دادیممنونم ازتون😘😘😘😘😘 زنگ که میزنی هزینه میپرسی میگن ۱۵ میلیون واااای خدا چقد گرون آدم کاش خبر داشت بچه بعدیش چیه این همه هزینه نمیکرد🥺🥺😔😔

سلام زینبی جون عفونت زرد رنگ دارم الانم جدیدا سبز شده رفتم دکتر بهم کپسول فلوکونازول ۱۵۰ کپسول کلین ...

سلام عزیزم خوبی؟ خودت جواب خودت رو دادی گلم

وقتی متخصص دارو میده خیالت کاملا راحت راحت چون حتی از شما هم بیشتر مهمه براش جنین شما سلامت باشه

منم فک کنم تخمدانم بیش از حد تحریک شده دردم زیاد تر سده نمیتونم راه برم ممکنه هایپر بشم ؟

درد زیاد تو تخمدان اره معمولا نشانه ی هایپریه جوری که وقتی خم میشی فشار به شکمت میاد حتما تخم مرغ سفیدشو بخور خیلی خوبه عوارضشو کم میکنه 

میلانی پزشک زنانه؟ کجاست مطبش؟ خیلی وقت ندارم باید سریع یه کاری بکنم میترسم به خاطر هپارین 3میلیونمو ...

میلانی خیابون تختی روبروی بانک قوامین هست  مطبش

Cvs منو خودش تو مطب انجام داد تو کارش خیلی ماهره

پریناتالوژیسته

روزی بیستا آمینوسنتز انجام میده تو مطب با چندتا cvs 

حالا برو پیشش 

حالا نه که بری اونم برا منافع خودش بیاد بگه آمینوسنتز، ولی ضرر نداره که برو سوالت رو بپرس

حداقل تو این زمینه اطلاعاتش قطع به یقین از عبداللهیان بالاتره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت عزیزم. ممنونم وقتی بستری شدم چون دیگه احتمال زایمان خیلی بالا بود زدم. وگرنه دکتر قبلش ...

مبارک باشه قدم گل دخترای نازت 

با چه وزنی به دنیا اومدن اگه دوست داری بگو اسمشون چی گذاشتی 

بیشتر از کدوم انلاین شاپ خرید کردین وراضی بودین؟

عزیزم من از سایتهای دلبند، رامیناشاپ، نی نی بازار خیلی خرید کردم. دو تا پیج اینستا هم دارم برات میذاام. خودم خرید نکردم اما تعریفشو شنیدم. لباسهاش خیلی خوشگلن و ترکن اما من دیگه لباسهارو خریده بودم با اینا اشنا شدم. 

دو تا پیج خانه و کودک و بیبی هوس ۲۰ هم برای لوازم شوینده بهداشتی خیلی خوبن. 

عزیزم منم با داروهای پانکچر اضطراب و تپش قلب گرفته بودم پروپرانول ۱۰ میخوردم آروم میشدم  ...

منم دارم عزیزم. پس شمام اضطراب داشتین! من فکر کردم خیلی روانم آشفته ست. و حالم بده. 

عزیزم داروهاش خواب آور هم هست؟

من الان ستروتاید و سینال اف و hmg رو باهم میزنم، احساس میکنم خوابم میگیره.

و اینکه امروز ستروتایپ رو که زدم بازوم باد کرده و داغ شده.

چکار کنم؟ 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
2810