2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044132 بازدید | 684361 پست
خدانكنه عزيزدلم. بموني برام. چي بگم والله انشالله خداوند بهمون ارامش بده بتونيم ني نيامونو تو ارامش ...

الهی امین واقعا منم همش همین دعارو میکنم

یعنی جای آزمایش غربالگری برام سلفری نوشته؟ دیگه آزمایش غربالگری نباید بدم؟ اخه برام یه نسخه نوشته سونو انی تی و ان بی و طول سرویکس یه نسخه هم که توش نوشته سلفری الان من واسه ازمایش غربالگری اصلا نسخه ندارم چیکا جون واسه این اول رفتم آزمایشگاه اینو بپرسم که شرایطش چیه که گفت اولا برای کسایی هپارین دارن اصلا جواب درست نمیده

حالا فردا دوباره مجبورم برم مطب ببینم چیکار باید بکنم اخه چرا درست توضیح نمیدن ادمو تو این کرونا میکشونن مطب به اون شلوغی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی امین واقعا منم همش همین دعارو میکنم یعنی جای آزمایش غربالگری برام سلفری نوشته؟ دیگه آزمایش غرب ...

اره احتمال زياد همينه. اول بايد سونو بري بعد بجاي ازمايش ساده، سلفري رو انجام بدي در مورد هپارين هم حتما با دكترت مشورت كن ببين نظرش چيه. كاش همه چي رو جامع به ادم توضيح بدن والله ماها خودمون به اندازه كافي درگيري فكري داريم حداقل فكرمون مشغول سوالاي پيش پا افتاده نباشه. من مطمئنم همه چيز عاليه😍

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره احتمال زياد همينه. اول بايد سونو بري بعد بجاي ازمايش ساده، سلفري رو انجام بدي در مورد هپارين هم ...

اره مجبورم دوباره برم مطب ببینم میتونم هپارین و اسپرین و چند روز قطع کنم چون اینجوری 3.5 میلیون میدم واسه سلفری و جواب غلط میشه

بیمه تکمیلیمونم  همسرم امروز رفته سوال کرده میگه چون دلیل منطقی برای سلفری نداری پولشو نمیدیم😂😂حالا دلیل منطقی از کجا واسه بیمه بیارم نمیدونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها بتای من بار اول تو ۴۸ساعت سه برابر شد ولی الان تو ۴۸ساعت از۶۰۰ شده۱۱۰۰ یعنی چی شده؟! دوتا ...

عزیزم تو۴۸ساعت حداقل ۱/۸برابربایدبشه که شده دیگه،یه ۴۸ساعت بعدم دوبارع تکرارکنید

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من نخوندم کدوم صفحه نوشتی مشکلتو؟

مشکلم اینه سپیده جان درجریانی که من واکسن سرخجه زدم تو بارداری حالا مثلا دکترم برای پیگیری بیشتر برام سلفری نوشته درصورتی که سلفری فقط مشکلات سندروم رو مشخص میکنه و اصلا ربطی به عوارض سرخجه نداره و اونو مشخص نمیکنه رفتم آزمایشگاه واسه اینکه بپرسم شرایط انجامش چیه گفت شما هپارین و آسپرین داری اصلا جواب سلفری درست نشون نمیده و اینکه سلفری واسه کسیه که عدد ان تی بالا باشه واسه چی سلفری نوشته واست

حالا موندم چیکار کنم 1 شنبه هم وقت دارم واسه ان تی و سلفری

دارچين جون يه سوال از چند هفته بسلامتي سيسمونيتو شروع كردي خريدي؟

عزیزم من از حدود ۲۰ هفتگی شروع کردم. زودتر شروع کن چون بعدا هم سنگین میشی هم دوقلویی استراحت و مراعات بیشتر نیاز داری. تا قبل ۲۸ تموم کن خریدهاتو ❤️

جدی میگی؟ من فکر میکردم که روانم مشکل داره. میخواستم برم پیش روانپزشک، با خودم گفتم اینجوری خیلی آد ...

بخدا میخواستم کنسل کنم میترسیدم اضطرابی که داشتم تخمک و از بین برده با صدای تلفن دلم میریخت پایین اما نگران نباش با استرس و اضطراب تخمک هیچیش نمیشه چون با دارو کنترل میشه انشاالله بسلامتی و جنین های تپل مپل انشاالله همه مون نتیجه بگیریم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏