2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست
تو خيلي كتك لازمي واقعا😒بتا به اون خوبي نميدونم حرص چي رو ميخوري. كي بايد بري سونو؟ الان ساك حاملگي ...

دکترم گفته سه شنبه دیگه بیا

چیکا رشدش کم و من میترسم کمتر بشه خدایی نکرده زبونم لال

تو ۴۸ساعت رشدش۱.۵برابر شده بار قبلیش سه برابر بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دکترم گفته سه شنبه دیگه بیا چیکا رشدش کم و من میترسم کمتر بشه خدایی نکرده زبونم لال تو ۴۸ساعت رشدش ...

اصلا همچين فكري نكن مهم اينه كه رشد داشته بتا ٢٠ نبوده ٣٠ شده باشه كه الان نگران باشي كه چرا اينقدر كمه بتات عاليه، به خودت استرس وارد نكن بذار بچه كار خودشو بكنه اون تو😒😒

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا همچين فكري نكن مهم اينه كه رشد داشته بتا ٢٠ نبوده ٣٠ شده باشه كه الان نگران باشي كه چرا اينقدر ...

اصلا دست خودم نیست دیشب انقدرررررر گریه کردم که دیگه نفسم بالا نمیومد چشام باز نمیشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اصلا دست خودم نیست دیشب انقدرررررر گریه کردم که دیگه نفسم بالا نمیومد چشام باز نمیشد

افرين افرين با همين فرمون جلو برو حتما به نفعته😐😐😐مثلا علت گريه ها چي بوده؟ ممكنه از سه تا جنينت دوتاش گرفته باشه مثلا دارم ميگم. بتات همش ١٠٠ تا دونه كمه اين اينهمه گريه زاري داره واقعا؟🤔🤔حرف مارو قبول نداري حرفاي زينبي جونم قبول نداري؟ بيكار بشين دختر به فكر ني نياي تو دلت باش اين كاراتم بذار كنار بجاش قران بخون ذكر بگو چله بردار از خدا بخواه تا اخرش برات حفظشون كنه.

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

سپيده جوننن خيلي خيلي مباركه مامان خانم😍😍😍😍😍الهي فندوقتو بسلامتي بغلش كني اي جاااان😍😍❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
افرين افرين با همين فرمون جلو برو حتما به نفعته😐😐😐مثلا علت گريه ها چي بوده؟ ممكنه از سه تا جنينت ...

انشاالله

توکل به خدا

تو هم با اون نی نی ها برام دعا کن

الكي خودتو اون ني ني بيچاره رو اذيت نكن همه چي عاليه بهت قول ميدم😘❤️

انشاالله بحق امام رضا

خودش بهم هدیه داده خودش هم حفظش کنه

سلام چیکا جون خوبی.  سونوی انومالی انجام دادی ؟

سلام سارا جون ممنون عزيزم خودت خوبي؟ ني نيا خوبن؟ امروز نوبت دارم از استرس داغونم ديشب تا صبح نخوابيدم😞

خداياشكرت....❤️ 
سلام سارا جون ممنون عزيزم خودت خوبي؟ ني نيا خوبن؟ امروز نوبت دارم از استرس داغونم ديشب تا صبح نخوابي ...

اخه چرااسترس نگران نباش مطمئنم همه چی خوب وعالیه 😍😍😍😍 منم پنجشنبه باید انجام بدم 

اخه چرااسترس نگران نباش مطمئنم همه چی خوب وعالیه 😍😍😍😍 منم پنجشنبه باید انجام بدم 

انشالله انشالله برام دعا كن انگاري ساعت حركت نميكنه😩😩اي جانم الهي كه براي هممون همه چيز عالي پيش بره به حق امام رضا😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
انشالله انشالله برام دعا كن انگاري ساعت حركت نميكنه😩😩اي جانم الهي كه براي هممون همه چيز عالي پيش ب ...

انشالله عزیزم تااینجا که همه چی خوب بوده دیگه نگران نباش. این سونو هم انجام میدی وتموم