2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044081 بازدید | 684359 پست
همسرمنم موفولوژیش صفره . ذخیره ام ۲/۱ مرسی گلم .‌ممنونم نیلدا جون ال ارژنین و امگا هفته ای چندتا ؟

عزیزم سیلویا جون میگفت بر ای تأثیرگذاری ال ارژین باید روزی دوتا۵۰۰یا یک ۱۰۰۰بخوریم.امگا۳ ۱۰تاخریدم هفته ای یک عدد.برای همسرت ویتامین سی.ویتامین ای.وساشه پودری اندروفرتی بخر من دکتر بهش دادبرای بهترشدن مورفولوژی.البته باید ۳ماه استفاده کنه تا تاثیرش ببینی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امگا3 و ویتامین ای هفته ای 3 روز عزیزم ال آرژنین اگه اذیتت میکنه برای انتقالت بخور از الان نخور یه ...

مرسی عزیزم . قرصشو گرفتم . همسرم ‌میگه سردرد ربطی به این قرص نداره . دوباره امتحان میکنم . ممنونم مورفولوژی همسرم صفره . یه سری دارو رو استفاده کرده ولی تاثیری نداشت . تازه ما بیخبر بودیم از شرایطش ، میخواستیم ivf تعیین جنسیت انجام بدیم که متوجه این مشکلات شدیم . 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت   منم روزی دوتا ۳۰میلی میخورم.رشد موهام بیشتر شده.دوهفته یکبار باید برم ارایشگاه   ...

خوبه دیگه موهات زیاد شه بعد چون میخوای مامان نینی خوشگلت بشی موهات ریزش میگیره پس الان خوبه پرمو بشی😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم سیلویا جون میگفت بر ای تأثیرگذاری ال ارژین باید روزی دوتا۵۰۰یا یک ۱۰۰۰بخوریم.امگا۳ ۱۰تاخریدم ه ...

ممنون از راهنماییتون . با  پودر آندروفرتی موفولوژیش بهتر شده ؟

مرسی عزیزم . قرصشو گرفتم . همسرم ‌میگه سردرد ربطی به این قرص نداره . دوباره امتحان میکنم . ممنونم مو ...

خوب الان همسرت چی میخوره؟ 

یخ درمانی دکتر جنتی به همسرم گفت واسه مورفو عالیه هرشب یه ربع و یونی زینک و رویال ژل

بله شمارو یادمه یه دختر نازم داری

من با همینا مامان شدم ایشالله شمام خیلی زود صاحب یه پسر خوشگل و سالم بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خوب الان همسرت چی میخوره؟  یخ درمانی دکتر جنتی به همسرم گفت واسه مورفو عالیه هرشب یه ربع و یون ...

مرسی گلم انشالله نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیرین . 

الان ال کارنیتین مایع ،  ویتامین سی رو استفاده میکنه دکتر سلن پلاسم داده بهش ولی وزنش زیاد شده قطعش کرد . 

عزيزم شما انسولين هم ميزنين؟؟ من هفته ٢٦ متوجه شدم ديابت بارداري شدم دكتر قبل سام انسولين تجويز كر ...

نه عزیزم قندم همیشه نرمال بود من امپول ریه زدم رفته بالا

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
خواهر گلم چرا چرا چرا این همه استرس  برو غذا بخور مگه سابقه دیابت داشتی؟؟؟  گفتم نوشابه ...

دکترم گفت باید قوی بزنن خب🤦‍♀️🤦‍♀️چشم عزیزم😂😂😘😘😍😍من شکمو ام قند ناشتا دادم ازمایشگاه ۱۰۷ بود خیلی بالا نیست که نه پس بخورم میوه و برنج و نون😂

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
مرسی عزیزم . قرصشو گرفتم . همسرم ‌میگه سردرد ربطی به این قرص نداره . دوباره امتحان میکنم . ممنونم مو ...

ان شاءالله به لطف خدا بزودی دوباره مامان بشی ودلتون شاد بشه عزیزجان.داروها برای همسر زمان میبره تا جوابش نشون بده.بزودی حاجت روابشین بحق امشب که شب میلاد امام رئوف هستش  

سلام دوستان ازشوهرم با بیوپسی نمونه گرفتن که سه بسته شد از منم ۱۶تا تخمک کشیدن که گفتن ده تاش بالغ بوده که یه بسته از نمونه شوهرمو از فریز دراوردنو لقاح دادن ۶تا جنین گریدaتشکیل شد امکان داره ازفریز دربیارن گریدشون بیاد پایین؟؟

ممنون از راهنماییتون . با  پودر آندروفرتی موفولوژیش بهتر شده ؟

پودر الان ۳ماه استفاده کرده بهتر شد ه ولی دکتر میگه قطع نکنید ادامه بده تام‌وقع  پانکچر.

2810